Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben bide cvp yasdım adam yerine koydum ne salağım
kıslar yarın gelirse bugünkü gibi herkes çıksın yazmasın
o gidene kadar.aramızda bilmeyene de denk gelirsek msj la haber verelim catlaaaaaaaaaaaaaaag

merhaba çiçegim yeni geldim bende geçmişi okuyamadım bir özet geçsene hani biz konuşurken x13 mü ne biri gelmişti onla ilgili konu ne yaptı canım meraktan ölcem şimdi :)

birşeymi dedi size zaten bir gariplik vardı nicinde ama

ben bide cvp yasdım adam yerine koydum ne salağım
kıslar yarın gelirse bugünkü gibi herkes çıksın yazmasın
o gidene kadar.aramızda bilmeyene de denk gelirsek msj la haber verelim catlaaaaaaaaaaaaaaag

Nerden bilcen güselim burdaki herkesin bi ilk girişi war sonuçta. Kalışının sebebi de forumdakilerin ilgisi sewgisi zaten. Baştan nerden anliican

asnil
x 13 mi ne
kimse kendiyle konuşmuoo
kendi kendine sayfaları doldurdu ya
kaç kere uyardım ama yazıp duruo
sakın o geldiğinde bişi yazma

kızlar geçmişe bakarsanız görürsünüzzz yaaa sinir etti bizi.en son topiği hepimiz terk ettik tek başına yayıldı kaydirigubbakcemile3

eylem ben heterozigotum demiştim
senin pıhtılaşman ne demiştim gitttin sen ::::
onun için iğnen yüksek galiba didim

hoşgeldin nohudum nidesin bakem
bende saana seslenmiştim şimdiik
bidenemmmmmmm hoşbuldummm..geç kaldımm farkındayımmm( yengemler falan burdaydıı muhabbet kahvaltı falan derkennn zaman akmış gitmişş:)) birazdan da sara sarmaya başlıcaz sonra misafirlige gidicez çaya....ayyy bugun çok özlücem siziii
hoşgeldin yavrulu ceylanım

sırnaşık şeyyavrulu ceylan hoşuma gitti bu...hoşbulduk bebemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…