- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.781
ayy evet ya onlarda çok güzellerdir daha almadım dur kız aklıma sokma ağzım sulandı
kız serap kendine gel yahu yok yok sende war bişiy demekten alamıyorum kendimi ayy inşallah wardır da sana da sewiniris burda canım yaaayy evet ya onlarda çok güzellerdir daha almadım dur kız aklıma sokma ağzım sulandı
Aamin hayatım bakalım 2 ay kapalı bizim tükkan kaydirigubbakcemile3 sonraki maçlara bakıcaz artık kaydirigubbakcemile3 bu arada da inşallah diğer arkadaşlardan haberler alırız özellikle seraptan bekliyorum ben
Yok ben sana werdim sıramı şekerim sağlık içinse bekliicem artık napalım bare burda sizlerden ii haberler aliim da keyifleniim demikız ağzından bal damlıyoo gelsin bebişler merak etme sen daha önce kalırsın hamiş kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
kız serap kendine gel yahu yok yok sende war bişiy demekten alamıyorum kendimi ayy inşallah wardır da sana da sewiniris burda canım yaa
ayy çıkkmışşşşş hele şükürrrr
deliii bu kız tam deliii kız gebericen hastalıktannn bakkkk az mola ver yaza yersin bol boll ay çok zor oluyo öksürmekk
klava:
yaaaaa o kadın değildi bence
nickindende belliii
ben bide topiği nasıl bulcağını tarif eettim bide yarında gelirim dedi
aaaaaaaaaay çok gerildim gerçekten rahatladım şimdi
o neydi yaaa
klava:
yaaaaa o kadın değildi bence
nickindende belliii
ben bide topiği nasıl bulcağını tarif eettim bide yarında gelirim dedi
aaaaaaaaaay çok gerildim gerçekten rahatladım şimdi
o neydi yaaa
öksürmekten yana bi sıkıntım yok kız direkt fişi çekiyom ben görüntü var ses yok arada hapşı diye ses okaaa delikafaduldendelikafadulden
serap bu dondurma yidiğin için :mymeka:
Ave alamyın bari
bennn ilk başlarda daha çaktımm saçma sapan sorularından cvp vermedim sonra kızdımm hiç bişi bilmemeslik tavırlarına girmiş benden hızlı yazıyooo demekki herkesin içine doğmuş bi cacıklık olduğu
şunaa bakyaaaa yeee koçumm sen dondurmayııııııııı kız bide hamileysen ateşin çıkar falan kötü olur sonraa
Ayynen aynen hepimizew doğduuna göre war bişiybennn ilk başlarda daha çaktımm saçma sapan sorularından cvp vermedim sonra kızdımm hiç bişi bilmemeslik tavırlarına girmiş benden hızlı yazıyooo demekki herkesin içine doğmuş bi cacıklık olduğu
nohudum nerde kaldıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?