Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Aamin hayatım bakalım 2 ay kapalı bizim tükkan kaydirigubbakcemile3 sonraki maçlara bakıcaz artık kaydirigubbakcemile3 bu arada da inşallah diğer arkadaşlardan haberler alırız özellikle seraptan bekliyorum ben

kız ağzından bal damlıyoo gelsin bebişler merak etme sen daha önce kalırsın hamiş kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kız serap kendine gel yahu yok yok sende war bişiy demekten alamıyorum kendimi ayy inşallah wardır da sana da sewiniris burda canım yaa

yok be anacım nerde ben çok tatlıcıyımdır ondan olabilir yemezsem ölebilirim gibi geliyo o an istedğim tatlıyı

klava:

yaaaaa o kadın değildi bence
nickindende belliii
ben bide topiği nasıl bulcağını tarif eettim bide yarında gelirim dedi
aaaaaaaaaay çok gerildim gerçekten rahatladım şimdi
o neydi yaaa

bennn ilk başlarda daha çaktımm saçma sapan sorularından cvp vermedim sonra kızdımm hiç bişi bilmemeslik tavırlarına girmiş benden hızlı yazıyooo demekki herkesin içine doğmuş bi cacıklık olduğu

klava:

yaaaaa o kadın değildi bence
nickindende belliii
ben bide topiği nasıl bulcağını tarif eettim bide yarında gelirim dedi
aaaaaaaaaay çok gerildim gerçekten rahatladım şimdi
o neydi yaaa

GELMEZ GELMEZ BELKİMDE AJANDIR :1ninca::1ninca::1ninca: HERKESİ AYRI AYRI SORGUYA ÇEKİCEKTİ ZAARR:1ninca::1ninca:

ben bide cvp yasdım adam yerine koydum ne salağım
kıslar yarın gelirse bugünkü gibi herkes çıksın yazmasın
o gidene kadar.aramızda bilmeyene de denk gelirsek msj la haber verelim catlaaaaaaaaaaaaaaag

selam canlarım napıyonuz bende temizlik var ben acık yardım ediyom arada..siz napıyonuz çiçeğim ne sormuştun akşam göremedim ben kusura bakma kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…