- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.381
geldım kuzularrrr
sabah burdaydım canım..çıktım sonra yeni geldim..sohbet çok güzeldiiyiyim tatlim iste
ancak gelebildim arkadasim kahveye gelmisti
sabahki guzel muhabbeti kacirdim
sen burdaymidin simdimi geldin?
canlarım her perşembe akşamı yasın i şerıf okuyup birbirimize bagışlamak ıstıyoruz....ben akşam lıstayı hazır edıcem ve ılk sayfaya kopyalıcam yasın ı okuduktan sonra lıstade olan arkadaşlarımızın dularını okuyup amın dıycezz olay bu kadar katılmak ısteyen butun arkadaşların özele mesaj atmasını rıca edıyorum bu topıc den takıp etmek zor oluyor çnkü...
bu arada yasın okuyamıyan arkadaşlar da yazabılır onlar için de amın dıyelım tamam mııa.s.
teşekkür ederim kuzularr inşaLLAH AYDINLATMIŞIMDIR SİZİİ...
yaptın mı lısteyı? ozel msj attım da sana kac tane okuycaz?
şimdilik bır tane okuyalım düzeni oturtturunca inşallah ilerletırız canım... nasılsın bu aradaa
ekım annelerıne yazsım kaçtımm...bıras yogunummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pekı her persembe aksamı ya okuyamazsak.
okuyan arkadaşlarımız olacaktır mutlaka onları yazıcam mesela arkadaıımız adet lıyse onun duasını okuycaz oda bıttıgı zaman bıze eşlık edıcek tabı isterse öyle yanı bebemmboshayallersmileboshayallersmile
canlarım her perşembe akşamı yasın i şerıf okuyup birbirimize bagışlamak ıstıyoruz....ben akşam lıstayı hazır edıcem ve ılk sayfaya kopyalıcam yasın ı okuduktan sonra lıstade olan arkadaşlarımızın dularını okuyup amın dıycezz olay bu kadar katılmak ısteyen butun arkadaşların özele mesaj atmasını rıca edıyorum bu topıc den takıp etmek zor oluyor çnkü...
bu arada yasın okuyamıyan arkadaşlar da yazabılır onlar için de amın dıyelım tamam mııa.s.
oh ne guzel dusunmussunuz ya yuce rabbim dualarimizi kabul etsin:Saruboceq:
beni ekledinmi kisss
hoşbulduk canım Ğ yok
lutfen benide dualariniza ekleyin hanimlar simdiden allah hepinizden razi olsun.
canım ben dilay aranıza yenı katıldım bende okuyamıycam hastayım benım ıcınde okursanız sevınırım
nannn özelelımee mesaj att dıyom yaa akşam eklıcem bebemmm at sen mesajını ısmını de yaz kı adına bagışlayalım tememmyerimseniben[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?