Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canlarım her perşembe akşamı yasın i şerıf okuyup birbirimize bagışlamak ıstıyoruz....ben akşam lıstayı hazır edıcem ve ılk sayfaya kopyalıcam yasın ı okuduktan sonra lıstade olan arkadaşlarımızın dularını okuyup amın dıycezz olay bu kadar katılmak ısteyen butun arkadaşların özele mesaj atmasını rıca edıyorum bu topıc den takıp etmek zor oluyor çnkü...
bu arada yasın okuyamıyan arkadaşlar da yazabılır onlar için de amın dıyelım tamam mııa.s.

teşekkür ederim kuzularr inşaLLAH AYDINLATMIŞIMDIR SıZıı...

pekı her persembe aksamı ya okuyamazsak.

şimdilik bır tane okuyalım düzeni oturtturunca inşallah ilerletırız canım... nasılsın bu aradaa
ekım annelerıne yazsım kaçtımm...bıras yogunummkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anladım canım. ıyıyım cok sukur sen nasılsın? sorumluluk almıs oluyoruz ama ya her persembe okuycam deyıp okumazsak gunah olur.

ancak gelebildim cankuşlar bu internet hasta etti beni yaa :bbo:kaplumbağadan daha yavaşş oyy oyyy naptınız bakalım kaçırdım şimdi araları ..

anladım canım. ben de okurum ama ınsallah bı manı cıkıpta atladıgım olmaz. adet olma durumum zaten yok hamılelık dolayısıyla da.

oh ne guzel dusunmussunuz ya yuce rabbim dualarimizi kabul etsin:Saruboceq:
beni ekledinmi kisss

balummm kız doktora gittim bugün hani şu dün tarif ettin ya o uzn şeyi sokuyo diye kaydirigubbakcemile3 doktor eline adı aklıma sen geldin gülmemek için zor tuttum kendimi kulaklarını çınlattım içimden kaydirigubbakcemile3

canım ben dilay aranıza yenı katıldım bende okuyamıycam hastayım benım ıcınde okursanız sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…