Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

oo sayfalar uçmuş..
maşşallah..
rabbim sohbetimizi daim etsin...
amınn canımm sorma yaa uçtu bırdan bende yoruldum sankı kıss kendımı koşudan yenı gelmış gibi yorgun hıssedıyom hemde yattıgım yerdennkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ancak gelebildim cankuşlar bu internet hasta etti beni yaa :bbo:kaplumbağadan daha yavaşş oyy oyyy naptınız bakalım kaçırdım şimdi araları ..
hoşgeldın datlummolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

:roflol:

balum neden gunah olsun bebem bu sadece nıyett yanı sartlamadan yapabılırsek yapalım istıyorumm

sartlama yoksa tamam. ben okuyabıldıgım zaman cok da okurum problem degıl de. hanı okuyamadıgım zaman da gunaha gırmıyım dıye yanı. okuyabıldıgımız zamanlar ıcın se tamam. ben zaten cogunlukla okurum.

kiz isimlerimiz gorunucekmi topikte ben gorunmesini istemiyorum biliyosun benim ismin nadir ve benim oldugum yerden hemen taninirim oyle bisey olmasini istemiyorum utanirim sonra sonucta butun ozellerimizi anlatiyoruz burda

tamam bbem senın adını pıson okuruz...
sonra dua kedının adına okunuyo yaa ona geçiyomuş o doguruyomuşş ne gulerım haaa:roflol:

:roflol: :roflol::roflol:

ceylancım ben özele mesaj attım geldimi bebem

gelmıştır bebem bakıcam sonraa.yavaş net gıdıyom gelemıyom bıdahaakaydirigubbakcemile3

tamam bebem rabbim nasıp eder inşallah.... şimdiden agzına saglıkkolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tamam bbem senın adını pıson okuruz...
sonra dua kedının adına okunuyo yaa ona geçiyomuş o doguruyomuşş ne gulerım haaa:roflol:

ay guldurdun kiss beni vallahi
oyle bisey olursa dunyada gorulmemis bir mucize olur
kedi hem erkek hem kisirlastirilik
cok guldum ya
sen en azindan biliyom ismimi sen bari ismimle dua edersin

gelmıştır bebem bakıcam sonraa.yavaş net gıdıyom gelemıyom bıdahaakaydirigubbakcemile3

tamam bebem rabbim nasıp eder inşallah.... şimdiden agzına saglıkkolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

inş canım inş. bebek ısteyen herkes ıcınde bol bol dua etmıs oluruz.

ay guldurdun kiss beni vallahi
oyle bisey olursa dunyada gorulmemis bir mucize olur
kedi hem erkek hem kisirlastirilik
cok guldum ya
sen en azindan biliyom ismimi sen bari ismimle dua edersin
:roflol: tamam bebemmm:lepi:
inş canım inş. bebek ısteyen herkes ıcınde bol bol dua etmıs oluruz.

evet cnmm amaçımda en çok o zatenn....olumunekankayizsmile

ay kızlar varya bu arada ben iice şifayı kapıcam herhalde...
iice sümüklü bi kız oldumki sormayın..
hapşuruk öksürükte cabası..
aman tikat edin kendinize..

cnm sata gore 9 haftalıktırda gelısme bakımından daha kucuktuır gec donlenme olmustur ama soled ebırsey var doktor bunu bılır nedne ole dememıs arkadasa

dr demiş dokuz hafta diye canım . sat olsa bende öyle diycem ama. işkillendirmekte istemiyorum. koskoca dr.un bi bildiği vardır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…