- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.361
buradyım canım
amın inş. saglıklı olsunda kılo alım bişey olmaz veririm dilayada cok sevımdım ya allah tamamına erdirsin inş.
gunaydın çiçegim
dilaaaaaaaaaaaaaaay tatlım uyku tutmadımı heycandan hoşgeldin
amin hepimiiznkini inşallaaaah
olmıyanlarda bi an önce hamiş alsın inşallaaaah
bi daha ne zman gitcen doktora canım
günaydın dilayıııııııııııııııım
ya geldiğin iyi oldu
dün neler yaptın hiç anlatadın
kimlere söledin hemen annene gittin dimii
doktora ne zman gitmeyi düşünüosun hadi anaaaat
bılıyosun zaten dıyodum dua bıtınce yapcam dıye bıde dun ssabah uyandım atesımı olctum hala 37.1 dı sasırdım 30. gunde ates bole olurmu dıye normalde 36 veya altına dusmesı lazım atesın bır gun oncede test almıstım hatta 2 tane aldım garantı olsun dıye sonra ıste atesımı olctukten sonra sabahın 7 sınde kalktıgım ıcın dedım dur bakem ılk ıdrarla yapın dıyolarya yapım yaptım once bısey cıkmadı wc de bıraktım ere toparlanıyorum toparlandıktan sonra elıme bı aldım 1 dk içinde 2 çizgi birden çıkmış başladım zangır zangır tıtremeye esımde evdeydı daha ıse gıtmemıstı onu uyuandırdım ılk once ınanmadı saka falaln dedı sonra testı gosterdım yataktan bır zıplayısı var kayınvalıdemde karsı daıremde oturuyo gıttım onu kaldırdım hemen oda cok sevındım cok agladın kadın sevıncten sonra saglık ocagına gıttım garantı olsun dıye ordada kayıt ıcın cagırdılar bugun ordada takıbe alıyolarmıs yarında doktora gıtcem ıste saglık ocagından cıktım anneme gıttım annemlerın apt.dada hep akrabalar oturuyolar hepsı zıl takıp oynıcaklardı valla herkes cok mutlu oldu canım yaa ne guzle bı seymıs bu duygu yaa
bılıyosun zaten dıyodum dua bıtınce yapcam dıye bıde dun ssabah uyandım atesımı olctum hala 37.1 dı sasırdım 30. gunde ates bole olurmu dıye normalde 36 veya altına dusmesı lazım atesın bır gun oncede test almıstım hatta 2 tane aldım garantı olsun dıye sonra ıste atesımı olctukten sonra sabahın 7 sınde kalktıgım ıcın dedım dur bakem ılk ıdrarla yapın dıyolarya yapım yaptım once bısey cıkmadı wc de bıraktım ere toparlanıyorum toparlandıktan sonra elıme bı aldım 1 dk içinde 2 çizgi birden çıkmış başladım zangır zangır tıtremeye esımde evdeydı daha ıse gıtmemıstı onu uyuandırdım ılk once ınanmadı saka falaln dedı sonra testı gosterdım yataktan bır zıplayısı var kayınvalıdemde karsı daıremde oturuyo gıttım onu kaldırdım hemen oda cok sevındım cok agladın kadın sevıncten sonra saglık ocagına gıttım garantı olsun dıye ordada kayıt ıcın cagırdılar bugun ordada takıbe alıyolarmıs yarında doktora gıtcem ıste saglık ocagından cıktım anneme gıttım annemlerın apt.dada hep akrabalar oturuyolar hepsı zıl takıp oynıcaklardı valla herkes cok mutlu oldu canım yaa ne guzle bı seymıs bu duygu yaa
ayy saol çiçem yaaa cok rahatlattın benı sımdı cok korktum gece kac defa uyandım varya sagımdan soluma donerken bıle ayy pıpırıklı olcam dıye karkuyom yane bu kadar ustune dusmekte ii degıldilaycıııııııııııııım
neden korkuosun tatlım
bel ağrısını hemde nasıl var bende
kasık ağrılarında geçicek bi süre sonra
uykuya gelince bende öle oldum diğer bbeişlerde yastıkla gezerdim resmen bunda bende yatamıorum
hepsi beliirtilerin canım
sevin bence korkma
canım allah tamamına erdirsin darısı tüm isteyenleırn basına olsun inş:CüvCüv:
haftaya salıben burda bır develt hastanesıne gittim tahlılı yaptırdım ultrason yoktu o hastanede dogudayız demiştim sana salı günü özele gidicem dr kalp atışlarını dayarsın dedı salı günü 7+4 olacak
işte böle bi duygu canım allah tamamını getirsin inşalaah.
ama doktora gitmen için çok erken 5. haftada gitsen canım
karnından keseyi görürsünüz
şimdi gidersen alttan bakacak
ben bekle ascık derim ama sen bilirsin tabi.
bende hemen gittim doktorum erken gelmişsin dedi.arasaydın gelme derdim dedi.
alttan bakmadı sağolsun.işte bu hafta gittim üstten gayet net göründü canım.
günaydın kızlarrrr. ayyyy dilayım çok sevindim canım yaaa. Rabbime şükürler olsun canımmmm. İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana. oooo halaylar hadi bakalımmmmm
ozmana kalbide atmış olur zaten allahın izniyle canım
ayy kızlar nasıl sabahları ıcım kalkıyo oguruyorum sabahları cok
ayy kızlar nasıl sabahları ıcım kalkıyo oguruyorum sabahları cok
gece yatarken huzursuzluk oluo canım.
ben bide yana dönüp bacaklarımı pergel gibi açmayı severim vücudum garip bi şekil alıo o zman
ama öle yatmamaya çalışorum artık zor oluo ama napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?