Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ya olanda oluyor demek kı benım 6+6 hıç mide bulantısı olmadı bu saatten sonra olur mu acaba
olmadıysa olmaz canım merak etme benım arkadasımda hıc hamılelıgınde bole mıde bulantısı falan yasmadı yan nasıl baslarsa ole devam edıyo valla

bende heç öle şeyler yok
ver yiyim modundayım kaydirigubbakcemile3

ne guzle keske bende ole olsam

dilay senin kociş gittimi
kahvaltı yaptın mı

yok canım evde kalkmasını beklıyorum ıste kalkcakta saglık ocagın kayıt ıcın gıtce cıcemm bana saglık ocagında hemogram bakcaklarmıs bugun dun hemsıre ole dedı sen saglık ocagına flan kayıt oldunmu canım olmak gerekıyo bak haberın olsun

yok dilaycım ben sağlık ocağına hiç gitmedim

gıt kayıt ol canım bence ordada kalp etıslarını falan dınletyıyolar kafana takılan bı sey oldugunda hemen gıdıyosun kalp atıslarını flaan dınletıyolar bıde senın ve bebegın ası takıbını yapıyolar ıhmal etme

dilaycım
öle canın istediğinde ultrasona girmek iyi değil tatlım aklında bulunsun
bebiş için iyi değil.
eve alınan aletlerde var doğru değil tatlım fazla ultrason bebişe zarar verirmiş.
ben sağlık ocaklarına çok sıcak bakmıom doktorum yetio canım yaa.kafama bişi takılınca arıorum aydınlatı.
çocuk olunca aşılar için falan gidilmesi gerekebilir ama başka yolu varsa da onu yaparım kaydirigubbakcemile3

kıs s evmiom işte

dogrudur canım bılıyorum ultrasona sureklı gırmenın sakıncalı oldugunu canım benım sen bılırsın dogru soluyosun aslında ben bıle belkı dedıgın gıbı yaparım daha doktora baslamadım yaa ondan sımdı boleyım bende meraklı mellatt ben herseyı arastırıyorumkaydirigubbakcemile3

araştırman güsel datluuuuuuuuuuuuuuuum
amma iyi bi doktur da yeterli oluo benceeeee Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…