- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.901
ascık canın sıkılsa söle tamam mı
konuşalım hemen burda bıırakalım stresi üzüntüyü tamam bebemŞeniz
Evet yaa çok rahat oluyo ööle Allah razı olsun ekenlerden zaten benim kayınpeder çifçi. Ay ben de ösledim pikniği yaa yasa gideris yine hawalar açsın da biras. Bide köyde evin önünde bahçe war oturma alanı fln mangal yapıorus çay içiyorus bahçede daenize naazır keyifli oluyo. Bide köpüşümüz war ben çok istedim kaynım da bi tanıdıktan yavruyken aldı köpüş. Şimdi kocaman olmuş sevdik gezdikdik fln yazı iple çekiyorum denize götürcem kaydirigubbakcemile3evet cnmm bizim ev bahçelii kayınvalidem ekiyo sağolsun herşeyy bide köyde var bahçelerii yazın hiç bişiye para vermıyoruzz onlarr uğraşıyoo bizde rahat edıyoz görümcemlee biz pazar günleri pikniğe gidiyokkk hihoyyyt
ayyyyyy bebem ya cok iyisin sagol destegin icin sizleri cok seviyorum iyiki tanışmışızŞeniz
Ben de istiyom ben de den de kaydirigubbakcemile3seni doğutturcam bebem merak etmeeeeeeeeeeeeeee :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2
saol bebemmbende iyiyim gülşencim hayırlısı olsun canım bende ilk adet oldugumda sancım oluyo gecmiş olsun...
iyi yaptın gülşencim dinlenmiş olursun
benimde hamiş olduğumdan kimsenin haberi yok herkeşin bana gelesi tuttu yaaa
bende şimdilik kabul etmiomda nereye kadar kaçacam bilmiorum
tlf umu kapattım artık okadar kaydirigubbakcemile3
Online dua forumu olduk ne güsel yaa ewde olsam okurdum bende ama işte olmuyo çiçeem Allah kabul etsinkıslar pc açık ama ben ascık dua okuyup gelcem yine
bırakamıom sizii
seni doğutturcam bebem merak etmeeeeeeeeeeeeeee :lepi::lepi:kaydirigubbakcemile2
kıslar pc açık ama ben ascık dua okuyup gelcem yine
bırakamıom sizii
Güle güle canım ii akşamlar opuyorumnanaktantamam cicegim bende cıkıyorum kızlar sonra görüşürüz öptüm hepinizi
Yeni bir çalışma dönemine yeni çizelge yakışır diosun kaydirigubbakcemile5 çok cici olmuş bu da önce arılar soora kuşlar bebiş getirsin sana kuşlar bu ayallah kabul etsin bebemm :Saruboceq:
Yeni bir çalışma dönemine yeni çizelge yakışır diosun kaydirigubbakcemile5 çok cici olmuş bu da önce arılar soora kuşlar bebiş getirsin sana kuşlar bu ay
oo senin baya sürüyomuş canım yaa Allah eşine sabır wersin kaydirigubbakcemile3 benimki 4 gün fln sürüyo bildim bileliya yakışır dimi :))
inş. canım yaa hepimize getirsinler :Saruboceq:
yenilemek için kırmızıları bekliyodum onlarda geldi işte bugün çalışmalar taa haftaya artık benim 8 gün kadar sürüyo sonrasıda hayırlısı neyse o olsun diyelimm bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?