Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

allahın izniyle bi sorun yoktur amma
kafaya takıo olabilersin.
şükret ki adet görüon düzenli.bu çok çok önemli.kıymetini bil.bebeeeeeeeeeeeem şükürler ossun rabbimde.
yumurtladığını gösterir canım

kız cnm sıkıldı öle değiştirdimm entrasanlıkk olsunnn birazz diye ay geç yazdım biraz ama bahçeye soğan koparmaya indiydimmm
oo bahçe fln da mı war sizde maşallah. Bizde de sultanköyde war kayınvaldem weriyo bana da soğan sarımsak fln. Yazında çok rahat oluyo hiç pazar masrafım olmuyo kaydirigubbakcemile3 tazefasulye, mısır,sivri biber, dolmalık biber, domates,ıspanak,kabak,karpuz oooh ne de tatlı oluyo yaa bahçeden. Yaz gelse de yisek cokacimcoook

inşallah canım ama kafaya taktıgım kesin

şükrediyorum zaten bebem evet cok haklısın biraz nankorlük ediyorum bundan sonra kafama takmıycam canım her şeyin hayırlısı olsun

inşallah canım ama kafaya taktıgım kesin

şükrediyorum zaten bebem evet cok haklısın biraz nankorlük ediyorum bundan sonra kafama takmıycam canım her şeyin hayırlısı olsun

ascık canın sıkılsa söle tamam mı
konuşalım hemen burda bıırakalım stresi üzüntüyü tamam bebemŞeniz

evet cnmm bizim ev bahçelii kayınvalidem ekiyo sağolsun herşeyy bide köyde var bahçelerii yazın hiç bişiye para vermıyoruzz onlarr uğraşıyoo bizde rahat edıyoz görümcemlee biz pazar günleri pikniğe gidiyokkk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…