- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #14.881
oo bahçe fln da mı war sizde maşallah. Bizde de sultanköyde war kayınvaldem weriyo bana da soğan sarımsak fln. Yazında çok rahat oluyo hiç pazar masrafım olmuyo kaydirigubbakcemile3 tazefasulye, mısır,sivri biber, dolmalık biber, domates,ıspanak,kabak,karpuz oooh ne de tatlı oluyo yaa bahçeden. Yaz gelse de yisek cokacimcoookkız cnm sıkıldı öle değiştirdimm entrasanlıkk olsunnn birazz diye ay geç yazdım biraz ama bahçeye soğan koparmaya indiydimmm
allahın izniyle bi sorun yoktur amma
kafaya takıo olabilersin.
şükret ki adet görüon düzenli.bu çok çok önemli.kıymetini bil.bebeeeeeeeeeeeem şükürler ossun rabbimde.
yumurtladığını gösterir canım
slm kuzularrrr
slm kuzularrrr
inşallah canım ama kafaya taktıgım kesin
şükrediyorum zaten bebem evet cok haklısın biraz nankorlük ediyorum bundan sonra kafama takmıycam canım her şeyin hayırlısı olsun
oo bahçe fln da mı war sizde maşallah. Bizde de sultanköyde war kayınvaldem weriyo bana da soğan sarımsak fln. Yazında çok rahat oluyo hiç pazar masrafım olmuyo kaydirigubbakcemile3 tazefasulye, mısır,sivri biber, dolmalık biber, domates,ıspanak,kabak,karpuz oooh ne de tatlı oluyo yaa bahçeden. Yaz gelse de yisek cokacimcoook
h.b canım kırmızılarım geldi sancım var biraz onun haricinde iyim sen nasılsınhoşgeldin tatlım nasısın?
h.b tatlımmHoşgeldin canımmm
gittimi misafirler gülşenciiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?