Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar az önce eşim geldi ve bana cok kızdı cok moralım bozuk benım topige girmemi istemıyordu benı yıne burda görünce cok kzıdı kızlar ben bır daha giremıycem cok üzgünüm sizleri tanıdıgım için çok mutluyum inş. yavrularınıza sag saglım kavuşursunuz banada dua edin cok üzgünüm ya hoşçakalım

Alla allaa nie istemiyoki çok ilginç :sm_confused: ama siz öyle rahat etçekseniz yapçak bişiy yok dikkat et kendine hoşçakal

Bu sabah bende uyumak isterdim yaa yorgun hissediyorum kendimi bi kırgınlık war üstümde hapşırıp duruyorum karnım da ağrıyo adetlenmeye çalışıyorum heralde

ayy dikkat et cnmmmmmm belkide grippp olcaksınnnn kız bende uyuyamıyom işte eskiden olsaa ohhhh çok uyurdum ama bide afedersin çişimde gelıyo çokkk gece sabah erken uykumdan uyandırıyo benii

üzüldüm canım ama istemiyosa yapacak bişey yok
kendine dikkat et üzme kendinii

ayy dikkat et cnmmmmmm belkide grippp olcaksınnnn kız bende uyuyamıyom işte eskiden olsaa ohhhh çok uyurdum ama bide afedersin çişimde gelıyo çokkk gece sabah erken uykumdan uyandırıyo benii
kaydirigubbakcemile3 ufaklık ne güsel alıştırıyo seni işte ilk ewlendiimde bende yatardım 11-12 ye kadar sonra misafirler bastırınca alıştım her sabahın 7sinde kalıp iş yapmaya. Evde olsam yine gelen giden olur hergün uyuyamam da şööle arada 9-10a kadar yatsam yetçek bana iki haftadır hsonları da uyuyamıyorum bi annemlere bi kayınvaldemlere mecburen erken kalkıyosun özledim iice

he annesine antraman yaptıryooo çalışma hayatı zorrr yaaa hem ev işi hem iş hayatı allh yardımıcnız olsn bebek olunca ne yapıcaksın cnm sen işi bu hafta gitmeyın hiç biyere uyuyunnnn öğlene kadr kocişinle

kızlar bugün sağ bacağım komple uyuştu karnıma adet sancıları gibi sancıalr girdi şimdi hiçbirşey yok bide ishal var arada bunlar normal değil mi? 4 haftalık hamileyim :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…