- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.001
Alla allaa nie istemiyoki çok ilginç :sm_confused: ama siz öyle rahat etçekseniz yapçak bişiy yok dikkat et kendine hoşçakalkızlar az önce eşim geldi ve bana cok kızdı cok moralım bozuk benım topige girmemi istemıyordu benı yıne burda görünce cok kzıdı kızlar ben bır daha giremıycem cok üzgünüm sizleri tanıdıgım için çok mutluyum inş. yavrularınıza sag saglım kavuşursunuz banada dua edincok üzgünüm ya hoşçakalım
Günaydın canımm hooşgeldinngünaydın sabah şekerleri
Günaydın canımm hooşgeldinn
Günaydın kızlaaar ay bu sabah geçmişi okumak çok kolay oldu gece de sabah da çok sakinmiş forum şaşırdım wallaa
Aynen canım bilgisayar başında atıştırıyorum hapımı iççemhoşbuldumm cnnmmm nasılsn bakimmm ben kahvaltimı edıyomm
Nohutla serap da yok serabın patronu başında gene heralde kaydirigubbakcemile3heeee kız akşam kimcesikcekler yoktuuu çiçekte erken gelmemiş bu sabahhh ondan sayfa yoktuu pek
Bu sabah bende uyumak isterdim yaa yorgun hissediyorum kendimi bi kırgınlık war üstümde hapşırıp duruyorum karnım da ağrıyo adetlenmeye çalışıyorum heraldeserap seslenmişş bi ara ama patron orda kesinnn nohutta uyuyodur dahaaa
Bu sabah bende uyumak isterdim yaa yorgun hissediyorum kendimi bi kırgınlık war üstümde hapşırıp duruyorum karnım da ağrıyo adetlenmeye çalışıyorum heralde
kızlar az önce eşim geldi ve bana cok kızdı cok moralım bozuk benım topige girmemi istemıyordu benı yıne burda görünce cok kzıdı kızlar ben bır daha giremıycem cok üzgünüm sizleri tanıdıgım için çok mutluyum inş. yavrularınıza sag saglım kavuşursunuz banada dua edincok üzgünüm ya hoşçakalım
pembe patik elfella h.g diniz bizde kahvaltıya kaçmıştıkk
nasılsınız bugünn
kaydirigubbakcemile3 ufaklık ne güsel alıştırıyo seni işte ilk ewlendiimde bende yatardım 11-12 ye kadar sonra misafirler bastırınca alıştım her sabahın 7sinde kalıp iş yapmaya. Evde olsam yine gelen giden olur hergün uyuyamam da şööle arada 9-10a kadar yatsam yetçek bana iki haftadır hsonları da uyuyamıyorum bi annemlere bi kayınvaldemlere mecburen erken kalkıyosun özledim iiceayy dikkat et cnmmmmmm belkide grippp olcaksınnnn kız bende uyuyamıyom işte eskiden olsaa ohhhh çok uyurdum ama bide afedersin çişimde gelıyo çokkk gece sabah erken uykumdan uyandırıyo benii
hoşbukd cnmm iyiyimm sağol kuşum sen nasılsınn adet olmuşsunnn hadi bakalım diğer aya kaldı umutlarrr durmak yok çalışmalara devamalkisalkisalkis
Hoşbulduk canım okudum mamaya gitmişsiniz iiyim canım iç güweysinden hallice kaydirigubbakcemile3pembe patik elfella h.g diniz bizde kahvaltıya kaçmıştıkk
nasılsınız bugünn
kaydirigubbakcemile3 ufaklık ne güsel alıştırıyo seni işte ilk ewlendiimde bende yatardım 11-12 ye kadar sonra misafirler bastırınca alıştım her sabahın 7sinde kalıp iş yapmaya. Evde olsam yine gelen giden olur hergün uyuyamam da şööle arada 9-10a kadar yatsam yetçek bana iki haftadır hsonları da uyuyamıyorum bi annemlere bi kayınvaldemlere mecburen erken kalkıyosun özledim iice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?