- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #15.021
Çalışın da bidahaki ay da senden alalım mutlu haberler. Ben de çalışma planları yapıyodum preseed bile almıştım ama bekliicekler artık aksine prezervatik ve doğum kontrol hapı alcam :roflol: neye niyet neye kısmetiyim canım sancım var biraz okadar şu adet bitsin full çalışacamohaoldumsmile
Canım zaten işler bi iyi bi kötü bebişe hamile kalana kadar da böyle dewam ederse uğraşmam kapatırım tükkanı.Bebişten kıymetli diil sonuçtahe annesine antraman yaptıryooo çalışma hayatı zorrr yaaa hem ev işi hem iş hayatı allh yardımıcnız olsn bebek olunca ne yapıcaksın cnm sen işi bu hafta gitmeyın hiç biyere uyuyunnnn öğlene kadr kocişinle
Canım zaten işler bi iyi bi kötü bebişe hamile kalana kadar da böyle dewam ederse uğraşmam kapatırım tükkanı.Bebişten kıymetli diil sonuçta
kızlar bugün sağ bacağım komple uyuştu karnıma adet sancıları gibi sancıalr girdi şimdi hiçbirşey yok bide ishal var arada bunlar normal değil mi? 4 haftalık hamileyim :uhm:
kızlar bugün sağ bacağım komple uyuştu karnıma adet sancıları gibi sancıalr girdi şimdi hiçbirşey yok bide ishal var arada bunlar normal değil mi? 4 haftalık hamileyim :uhm:
heeee kız akşam kimcesikcekler yoktuuu çiçekte erken gelmemiş bu sabahhh ondan sayfa yoktuu pek
Çalışın da bidahaki ay da senden alalım mutlu haberler. Ben de çalışma planları yapıyodum preseed bile almıştım ama bekliicekler artık aksine prezervatik ve doğum kontrol hapı alcam :roflol: neye niyet neye kısmet
bende mamamı yidim geldim
çamaşırda serdiim
ama kıslar gene kavhve akıntım geldi nie oluo gene anamadım
Evet ööle diyorum her şey bebiş için her ey bebiş için :roflol:öle cnmm bakarsınız durumaa göreee yeterki bebiş gelsin diyosun yaneeee
çamaşırda serdiim
Yok canım doktora gittim doktor yumurtlayabilmem için doğum kontrol hapı kullancan bi ay dedi ondan şaka diil yaane kaydirigubbakcemile3 sonrasında duruma göre tamgaz dewam sengözlerimebaksanabinş. canım hayırdır vazmı geçtin yapmaktan yoksa 1 nisan mı yapıyosun bana :uhm:
çamaşırda serdiim
afiyett ball şeker olsunnn
ala ala çok mu canım biraz yat istersen
Dinnen canım dinnen yorma kendini geçen seferki kanallarda kalandı diyelim bu da yerleşme kanamasıdır muhtemelen ii düşünelim ii olsun
saol canım
normal bi akıntı düşün ama koyu kahve değil açık baya
ilgiiiinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?