- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.541
senaryoya ne gerek var canım..
Bizde her gece bi ekşın var zaten...
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Ama bu işin başka bir sırrı var..
çözecem ass kaldı...
ben geldimmm...1,5 yıllık evliyim,23 haftalık hamileyim:) en önemlisi pozitif düşünce güsel düşünenelim güsel olsun herşey zemuszemus Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın:CüvCüv:
:roflol::roflol:ha haa dimi yaaa..
varya bend eşeyi anlamam..
bu dizilerde bi kere ilişkiye giriolar karı hemen hamile kalıo..
abii sölsin senaristler bu işin bi sırrı varsa bizde yapak..
valla 8 aydır kendimi paralıom..
kısss yasdık yaaac bebemmm..tekrar yazamm hoşgeldınnnnolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilebana hoşgeldin dicek yok herhalde
ama neyse...
nannn n dalgamıı geçıyonussss benımmm msss kokuluu nıckımleeeebayanssulusmilebayanssulusmilenohutlu pilav yap canım
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok gülüm yanık yedirirmiyim sizee :umursamaz: yenisini doğradım ama yanık kokusundan mutfağa girilmiyo kaydirigubbakcemile3
ben geldimmm...1,5 yıllık evliyim,23 haftalık hamileyim:) en önemlisi pozitif düşünce güsel düşünenelim güsel olsun herşey zemuszemus Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın:CüvCüv:
işte ben de 5 ay önce başladım doktora gitmeye ultrason çekildi hormon testi yapıldı ilk başta polikistik over çıktı ama küçükmüş hormon testinde de prolaktin 26 çıktı
ben de 20 aylık evliyim ve evliliğimin ilk 3 ayında korunmuştum ondan sonra da bıraktık korunmayı kucağımıza bebiş alma özlemiyle
ben de 20 aylık evliyim ve evliliğimin ilk 3 ayında korunmuştum ondan sonra da bıraktık korunmayı kucağımıza bebiş alma özlemiyle
işte ben de 5 ay önce başladım doktora gitmeye ultrason çekildi hormon testi yapıldı ilk başta polikistik over çıktı ama küçükmüş hormon testinde de prolaktin 26 çıktı
lina sende bise işin sırrını açıkla canım
ben geldim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?