- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.521
bana hoşgeldin dicek yok herhalde
ama neyse...
keşkem bende do ahh muz gıbı olsam dokunsan aglayanlardanım yaaaKİm aĞluymuŞ bakeeeem ben domuz gİbİyİm Çok zor aĞlıyommm
hatta koÇİŞe dİyom hamİŞ olsamda duygusallaŞsam aĞlasam zırlasam kudurmasan Şİmdİkİ gİbİ gÜlÜyooo bana
kızlar çok iyisiniz ya:)
yeni gelenleri hemen aranıza alıyorsunuz opuyorumnanaktan
PelÜnnnn pozİtİf oluyoz Şİncİk ommmmmmmmmmmmm otur yere bardaŞ kur ebru Şallı gİbİ olucaz bÖÖÖÖÖÖÖÖ bİrden Çok kÖtÜÜÜ geldİ ebru Şallı yı unut angelına gİbİ olucaz hatun patır patır doĞuruyo yetmİyo evlatta edİnİyo sıksak oluruz beee
yok gülüm yanık yedirirmiyim sizee :umursamaz: yenisini doğradım ama yanık kokusundan mutfağa girilmiyo kaydirigubbakcemile3
ben geldimmm...1,5 yıllık evliyim,23 haftalık hamileyim:) en önemlisi pozitif düşünce güsel düşünenelim güsel olsun herşey zemuszemus Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın:CüvCüv:
ben geldimmm...1,5 yıllık evliyim,23 haftalık hamileyim:) en önemlisi pozitif düşünce güsel düşünenelim güsel olsun herşey zemuszemus Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın:CüvCüv:
ayy biş sölüümmüü ben varya ascuk yanmış soğana bayılırım..
hele ascukta salça atılırsa üfff süper oluo yaaa...
HEHEHEHE KIZ BİZDE Bİ SENARYO YAZSINLAR BİZ EVDE KENDİ KENDİMİZE OYNARIZ:lepi:
özür dilerim ben de görmemişim çok teşekkür ederim hoşbuldum çok da sevindim beni kabul ettiğiniz için
kıss sen iste ben sana bol bol yakarım kaydirigubbakcemile3
ben de 20 aylık evliyim ve evliliğimin ilk 3 ayında korunmuştum ondan sonra da bıraktık korunmayı kucağımıza bebiş alma özlemiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?