Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ben geldimmm...1,5 yıllık evliyim,23 haftalık hamileyim:) en önemlisi pozitif düşünce güsel düşünenelim güsel olsun herşey zemuszemus Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın:CüvCüv:

Kİm aĞluymuŞ bakeeeem ben domuz gİbİyİm Çok zor aĞlıyommm

hatta koÇİŞe dİyom hamİŞ olsamda duygusallaŞsam aĞlasam zırlasam kudurmasan Şİmdİkİ gİbİ gÜlÜyooo bana
keşkem bende do ahh muz gıbı olsam dokunsan aglayanlardanım yaaa

kızlar çok iyisiniz ya:)

yeni gelenleri hemen aranıza alıyorsunuz opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile2

kıs sen benı olduruyon gulmekden yaaa:roflol::roflol::roflol:

ben geldimmm...1,5 yıllık evliyim,23 haftalık hamileyim:) en önemlisi pozitif düşünce güsel düşünenelim güsel olsun herşey zemuszemus Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın:CüvCüv:

valla ne güsel geldin canım
hoşgeldin
hamile kalmak için naptın söle bise söle hadi yapalım senaryo istio bizimkiler

maşşaaalllahhh..
ne güzeelll..
topiğimzde ne çok hamiş var yaaa..
darısı başımıza kıslar...

amiiinn... amiinn...:Saruboceq:
oh ohhh çok güselll sağlıkla kucağına alırsın inş. canım:lepi:
h.g bu arada

özür dilerim ben de görmemişim çok teşekkür ederim hoşbuldum çok da sevindim beni kabul ettiğiniz için

ben de 20 aylık evliyim ve evliliğimin ilk 3 ayında korunmuştum ondan sonra da bıraktık korunmayı kucağımıza bebiş alma özlemiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…