Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kız sankim öle bişi okudum geçmişti
görümcen mi gelmiş kısır yapcakmışsınız
hmileler elini yalasın bi yerine sürsün dimişsin
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaam bende mi işi var kıs
yok bebem o kişi ben degilim tatlım ben daha yeni geldimdelikafadulden
çok iiyim canım 5buçuk otobüsüne bilet aldım annişime gidiyorum istanbula çok ösledim annişimi teyzişimi :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ayyyyyyy bende daha yeni geldim annemden canım sana hayırlı yolculuklar insan cok özlüyo ailesini ya iyice hasret giderin bitanem

ayyyyyyy bende daha yeni geldim annemden canım sana hayırlı yolculuklar insan cok özlüyo ailesini ya iyice hasret giderin bitanem[/QUOTE]
ay ewet yaa çok öslüyorum ama annemlere gidince de kocacıımı öslüyorum yaranılmıyo bana delikafadulden

pison sana nie progestan verdi canım
kasık ağrısı normal değilmi
başka bi yerinde ağrıo mu

yok canim sadece kasiklarim agriyo
adet olman gereken gunlerde hamile olsanda agirmasi normal ama adet tarihin gecince durmasi gerekirmis
ama ben malesef hic durmadimki oturmadimki totomun ustune
bugun sabah oglen kullandim progestani tabi dinlendimde biraz bu saate kadar hic agri olmadi:)
insallah gecmislerdir

kıs pelin zaten adamı kurttun evde 15 gün.hem çalışmaları yarım bıraktın hemde üzüldün hastalanınca
artıkım bi yere göndermem seni kızarım dövyeriiiiiiiiiiiiiiim :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…