- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.849
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.101
ekledım kuzum gormemısım sımdı ekledım
tamam cancan..
ısolde kıs. nıre kaçtın..
dılaycım bende gıtcem bırasdan..oglan uyuyalı 1,5 saat oldu..yemegımı yapam o kalkmadan...yoksam elımı ayagıma karusturur..
olur mu cancan..:icecream:
tefriciye bi kişide daha tutarsa ben de başliicam mirmirmirmir
yaaaaaaaaaaa kızlar size niye alınayım ben aşkolsun sadece o an için eşimin bebişe bakışı aklıma geldi azcük ağladım rahatladuum şincik deli serap geri döndü
yok ıkuşum ya niye alınayım sadece o an içim sıkıldı daraltmıyım sizi dedim çıktım
kıyamam sana vallak ız cok sebıyom senı
geldüm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
benim 2 doktorum var diom ya hep
ikiside birbirinin tam tersiii
biri akıntyı sallamıo
bugün gittiğimde kesindinlencen dedi.bide progestanı verdi bi güseeeeeeeeeeeeeeeeeel.onu içip içip yatcam gibi görünüooo
aaaa bide bu doktorum kan sulandırıcı iğnelere hemen başlıcas dedi.bugün başlıos kıslar.10 gün daha yatcam annemii tekrar çağırdım
kesemiz güze dedi yine.ama biz akıntı için ne yapmamız gerekiosa yapalım önlemimizi alalım dedi
geldüm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
biri akıntyı sallamıo
bugün gittiğimde kesindinlencen dedi.bide progestanı verdi bi güseeeeeeeeeeeeeeeeeel.onu içip içip yatcam gibi görünüooo
aaaa bide bu doktorum kan sulandırıcı iğnelere hemen başlıcas dedi.bugün başlıos kıslar.10 gün daha yatcam annemii tekrar çağırdım
kesemiz güze dedi yine.ama biz akıntı için ne yapmamız gerekiosa yapalım önlemimizi alalım dedi
ii bare canım için rahatlamış gibi geldi bana sewindimgeldüm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
biri akıntyı sallamıo
çiçemm herşey güzel olucak bebişin tocaman olucak tekmeler atıcak sana:ecrin_bebek:
olumunekankayizsmile ŞenizŞenizcanlarım arkadaşlarım benim sizi seviorum hemde çooooooooooooooooooooooooooook
öle ilaç içmeden yatmakda bozuodu ebni
önlem almıomuşuz gibi
aslında progestanın faydası kanıtlanmamış düşük olcekse sadeece geciktirir ama yinede bişiler yapmak istio insan daha iyyiyim.sağolun
iğnelerde iyi oldu yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?