Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ekledım kuzum gormemısım sımdı ekledım

tamam cancan..

ısolde kıs. nıre kaçtın..
dılaycım bende gıtcem bırasdan..oglan uyuyalı 1,5 saat oldu..yemegımı yapam o kalkmadan...yoksam elımı ayagıma karusturur..
olur mu cancan..:icecream:

tamam cancan..

ısolde kıs. nıre kaçtın..
dılaycım bende gıtcem bırasdan..oglan uyuyalı 1,5 saat oldu..yemegımı yapam o kalkmadan...yoksam elımı ayagıma karusturur..
olur mu cancan..:icecream:

tamam kuzum bak sen ısıne aman valla uyanırsa bıseycık yapamssın kalk bı anonce yap valla

yaaaaaaaaaaa kızlar size niye alınayım ben aşkolsun sadece o an için eşimin bebişe bakışı aklıma geldi azcük ağladım rahatladuum şincik deli serap geri döndü

tefriciye bi kişide daha tutarsa ben de başliicam mirmirmirmir

bence ole dusunme derım ben canım tabı herkesın ınancı ayrı ama sen canı gonulden ısteyıp ve gercekten dualrın kudretıne ınanarak yaparsan neden olmasın verende allah alanda allah ona sıgındık bız valla ben ole dusunme bı kısı daha tutarsa dıye bence baslıycaksan zaman kaybetmeden baslsa ben dualara verdım hep kendımı hem ınsanın kafasını dagıtıyo dusunmuyosun baska seyler hemde allah sıgınıyosun ondan ıstıyosun herseyı o verıyo ne kadar cokk dua edersen okadar cook karsılıgını alıyosun bu bı gercek

yaaaaaaaaaaa kızlar size niye alınayım ben aşkolsun sadece o an için eşimin bebişe bakışı aklıma geldi azcük ağladım rahatladuum şincik deli serap geri döndü

kuzum valla cok korktum banamı dsarıldı dedım sımcık arıycaktım bırazdaha gelmeseydın cok merak ettım

geldüm beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
benim 2 doktorum var diom ya hep
ikiside birbirinin tam tersiii
biri akıntyı sallamıo
bugün gittiğimde kesindinlencen dedi.bide progestanı verdi bi güseeeeeeeeeeeeeeeeeel.onu içip içip yatcam gibi görünüooo

aaaa bide bu doktorum kan sulandırıcı iğnelere hemen başlıcas dedi.bugün başlıos kıslar.10 gün daha yatcam annemii tekrar çağırdım

kesemiz güze dedi yine.ama biz akıntı için ne yapmamız gerekiosa yapalım önlemimizi alalım dedi

evet canim siz onleminizi alinda en iyidi
banada progestan verdi aynen benimde yatmam gerek
bak senin akintin benimse agrilarim var
ama o kadar kafaya takmamaya calisiyorum

ohhh çiçemmmmmmmm ya çok şükür iyi iğnelerini vurul yat kuşum herşey güzel olucak bak gör düzelicek bu akıntılarında bir haftaya kadar

ii bare canım için rahatlamış gibi geldi bana sewindim

canlarım arkadaşlarım benim sizi seviorum hemde çooooooooooooooooooooooooooook
öle ilaç içmeden yatmakda bozuodu ebni
önlem almıomuşuz gibi
aslında progestanın faydası kanıtlanmamış düşük olcekse sadeece geciktirir ama yinede bişiler yapmak istio insan daha iyyiyim.sağolun
iğnelerde iyi oldu yaaa.

olumunekankayizsmile ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…