Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çiçeğim canımmm ne güzel haberler bunlar..
dinlen tek bitanem yorma kendini..
hele bi doğsun bebişte o vakte kadar nazını çekicen biraz...

kislar ben haftasonu yokum..

hepinisin ii bir haftasonu geçirmesini diliorum.
kendinise ii bakin.bende öle yapicam,yormicam kendimi bayanssulusmile
birasdan ewime dooru yola çikicam nihayet.
hepinisi kocaman kocaman öpüorum. opuyorumnanaktan

pazartesi görüşmek dileği ile.. :CüvCüv:

kendine ii bak canımm

serapcım testı nezaman ıstıyosan ozman yap cıcek haklı yanlıs yaptım sna baskı yaparak ben kndı adıma konusuyorum lutfen kımse ustune alınmasın tamam canım sen nezman kendını hazır hıssedersen ozman yap cıkmassa ben vıcdan azabı cekerım sonra

de git manyagggggggg senle ne alakası var sizde pozitif düşünüyosunuz ondan böyle söylüyosnuz haklısınızda yarın öbürgün sınavlarım var ya mortal sıfır girmiyim zati çalışmadım bide olduğunu düşünürsem bu sefrede sevincimden giremem sınava

kızlar ben geldımm test sonucunu aldım ıkılı tst sonucum 1/820
anlayan varmı bu sonuçlardan 250 altında oluncamı problem oluyo acaba bı araştırayım bakemm

dilay kız başka dua okuyonmu şincik

sadece persembe gecelerı ve cuma gunlerı selayla ezan arası 7 yasın okuyorum bu gun ezan saatı bıde lokma kızartıp dagıttım komsulara hane tefrıcıyede dılegım kabul olduya evde bısey koksun dedım ama tekrar baslamayı dusunuyorum tefrıcıyeye

neyse canım benım dedıgım gıbı baskı yok sen ne zman ıstersen ıstersen yarın yapma eger yapıcaksan sınavda kafan dagılmasın madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…