Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben geldımm test sonucunu aldım ıkılı tst sonucum 1/820
anlayan varmı bu sonuçlardan 250 altında oluncamı problem oluyo acaba bı araştırayım bakemm

iyi ozman kız araştırda bizede de barem

allahım kabul etsin canım başla bende de gelen giden olmazsa gene başlıycam tefriciyeye

neyse canım benım dedıgım gıbı baskı yok sen ne zman ıstersen ıstersen yarın yapma eger yapıcaksan sınavda kafan dagılmasın madem

tamam kuşum yaparsam derim

annaaaaaaaaamm ölemi oluo yani tefriciyedeki duan kabul olursa ölemi yapmaak gerekio..
ben napıcam.....

yaa bızde oledır adak adayıp dılek dıleyıp baslıyosan tefrıcıyeye yada baska bı duaya evde koksun dıye cuma saatı ezanlar okunurken yaa bı helva kavurursun dagıtırsın yada hamur kızartıp dagıtırsın

valla ben sdc niyette bulundum tefriciyeye başlamadan önce adak adamadım yani şunuyapıcam falan diye.
ama olsun allahın izniyle bende bi garibanı sevindiririm..
keşke çook param olsaydıda hepsini sevindirebilseydimm

valla ben sdc niyette bulundum tefriciyeye başlamadan önce adak adamadım yani şunuyapıcam falan diye.
ama olsun allahın izniyle bende bi garibanı sevindiririm..
keşke çook param olsaydıda hepsini sevindirebilseydimm

bende bulunmamıstım ama evde koksun dedım o yuzden yane oda olabılır hemsen calısıyosun ıs yerınde oluyosun cuma gunu ezan saatınde tabıkı bı garıbanıda sevındırebılırsın olur yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…