Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ayyyy serapcım ya ben senle yazışınca cok rahatlıyorum inşallah kuzum ya doktora gitmeden hamile kalırım tabiki sende canım burda isteyen herkez de ondan sonra hamişler olarak yazarız buraya ne güzel olur ya inşallah en kısa zamanda hamiş kalırız :Saruboceq::lepi:

GÜLE GÜLE TATLUM SONUÇLARI YAZ BAK BEN EĞER GİREMEZSEM ÖZELDEN YAZ MERAKTAN ÇATLARIM GÜZEL ÇIKACAK AMA OLSUN BENDE BİLİMM DİMİ:lepi::lepi:

güzel haberlerini beklioruz canım..
allaha emanet ol...

KALCEZ KALCEZ ALLHIMIN İZNİYLE ŞİTRES YOKKK ENERJİ TAM GAZ ZATİİ BENİM KOCA BANA HASRET kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 SENDE TAKVİYE YAP YOK PATIR PATIR DOĞURCAZ BAŞKA ÇARE YOK

:Saruboceq:inşallah pelincim bizlerin de buraya ben hamileyim,ben hamileyim diye yazması nasip olur:Saruboceq:

selam kızlar a.s.
herkes minik melekleri için uğraşıyor belliki :)
ınş çok bekletmeden gön-beğinize koarlar.
Kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.
Ve birşey soracağım, ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bebek için?

canım ben 12 gün öçncesinden adet oldum bu ay kistim vardı ya o gitmiş hormon testi yaptı oda temüzz şincik salı günü film kaldu narkoz verecek bir saat sürer diyo

canım maşşalh tahlillerin iyi çıkmış sevindim...rahim filmimi 1 saat sürermiş akannehir

KALCEZ KALCEZ ALLHIMIN İZNİYLE ŞİTRES YOKKK ENERJİ TAM GAZ ZATİİ BENİM KOCA BANA HASRET kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 SENDE TAKVİYE YAP YOK PATIR PATIR DOĞURCAZ BAŞKA ÇARE YOK

valla serapcım benim calışmalar tam gaz devam ediyorkaydirigubbakcemile3senin kocişede yazık valla senin şu işlerin bitince ustune atlıycak kesin ıkiz dogurursun sen bak demedi deme canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldün tatlum sen neler yapıyosun ben 7-8 ay oldu uğraşıyom tatlum

s.a canım hoşgelidn sende aramıza..
valla ben 8 aydır ugraşıorum..
henüz bişi göremedik..
sen nezmandır istiosun canım..
az kendinden bahsedermsn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…