Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldin canım güzel dileklerin icin sagol ben 8 aylık evliyim 3 aydır bebiş istiyoruz sen de kendini kısaca anlatırmısınopuyorumnanaktan

kızlar ben de çıkıyorum şimdilik Allaha emanet olun tekrar görüşmek üzere inşallah,sizlerle konuşmak çok güzeldi.

BENİ BİLMEM AMA KOCACIKIM 9 DOĞURCAK YAKINDAkaydirigubbakcemile

bakalım canım inş. doktor ne dıycek yarın inş. kotu bısey cıkmaz raporda over kist 10 cm sol yumurtalık dıye yazıyo da ondan ole dedım bende

canım yaaa..
korkma bitanem...
herşeyin bi tedavisi var...
inşallah kötü biş iyokturda sende bize güzel haberler veririsn...
:teselli::teselli:

üyle dedü hatun yada tam olarak dinlenmeyi de katmış olabilir okaadarını sormadım tatlım

canım sana rahim filmimi çekecek yoksa histeroskopimi yapacak...beni histeroskopi yaptılar ve o 1 saat kadar sürdü rahim filmi 10 dk lık bişeydi dinlenme bile olmadı hemen kalkıp eve geldim...

canım yaaa..
korkma bitanem...
herşeyin bi tedavisi var...
inşallah kötü biş iyokturda sende bize güzel haberler veririsn...
:teselli::teselli:

inş.canım cok saol benı dınleyıp ılgılendıgın ıcın teseekur ederım allah razı olsun

hoşgeldün tatlum sen neler yapıyosun ben 7-8 ay oldu uğraşıyom tatlum

s.a canım hoşgelidn sende aramıza..
valla ben 8 aydır ugraşıorum..
henüz bişi göremedik..
sen nezmandır istiosun canım..
az kendinden bahsedermsn?

hoşbuldum kızlar.
Benimki biraz karşık.
16 aylık evliyim ama eşimle 15 aydır ayrıyız
evlendikten sonra memur olarak başka şehre atandı.
Şuanda tayin bekliyoruz.
Bizde 2011 ocakta 1 aylık hamile olmamı planlıyoruz ama
ne kadar sürede hamile alırım bilemiyorum.
Sanırım daha öncesinden başlamak lazım.
Sizlerden öğreneceğim çok şey olduğnu düşündüm bende.

inş.canım cok saol benı dınleyıp ılgılendıgın ıcın teseekur ederım allah razı olsun
nedemek canımmm..herzaman...
sen canını sıkma yeterki...

KIZ BİZE NE YAPICAKLAR SAF SAF AÇICAZ ORAMIZI BURAMIZI AAA DUR BEN GİDEM SANA DEYCEM NE OLUP BİTTİĞİNİ:lepi:

anammmm vallla bacım yaaaaa....
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım histeroskopi nedemek..
sen hsg çektirmemişmiyidn...

ah canım ahhhh...her ikisinide yaptırdım .histeroskopide ameliyathane ortamında uyutularak yapılıyor minik bir kamerayla rahime giriliyor ve inceleniyor...rahim filminde ilaç verilip röntgen filmi çekiliyor...

Tatlum ınŞ.planladıĞın gıbı olur ama pek plana bakmıyo herŞeyının zamanlamasını tutturamayabılırsın yumurtlama gÜnlerı stres olmaması lazım hormonlar normal olması lazım ınŞ.ama sen zatııı hap falanda kullanmıyosundur 3 ay Önce baŞlasan tutar ınŞ.

ahh canımm sizin bi suçunuz yookiii..
devlete kızmak lazım..
bukadar ayrı bırakmışlar sizikaydirigubbakcemile3
valla bitanem hemen ilk ayında hamile kalanda oluo..
bekleyende oluo..
o kişisine göre değişio ..
ama sen inşallah fazla beklemeyenlerden olursun canım..
eğer sende ve şinde problem yoksa neden olmasın..
inşallah tez olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…