- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.621
selam kızlar a.s.
herkes minik melekleri için uğraşıyor belliki :)
İnş çok bekletmeden gön-beğinize koarlar.
Kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.
Ve birşey soracağım, ne kadar süredir uğraşıyorsunuz bebek için?
canım maşşalh tahlillerin iyi çıkmış sevindim...rahim filmimi 1 saat sürermiş akannehir
:Saruboceq:inşallah pelincim bizlerin de buraya ben hamileyim,ben hamileyim diye yazması nasip olur:Saruboceq:
valla serapcım benim calışmalar tam gaz devam ediyorkaydirigubbakcemile3senin kocişede yazık valla senin şu işlerin bitince ustune atlıycak kesin ıkiz dogurursun sen bak demedi deme canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım canım inş. doktor ne dıycek yarın inş. kotu bısey cıkmaz raporda over kist 10 cm sol yumurtalık dıye yazıyo da ondan ole dedım bende
üyle dedü hatun yada tam olarak dinlenmeyi de katmış olabilir okaadarını sormadım tatlım
kızlar ben de çıkıyorum şimdilik Allaha emanet olun tekrar görüşmek üzere inşallah,sizlerle konuşmak çok güzeldi.
kızlar ben de çıkıyorum şimdilik Allaha emanet olun tekrar görüşmek üzere inşallah,sizlerle konuşmak çok güzeldi.
canım sana rahim filmimi çekecek yoksa histeroskopimi yapacak...beni histeroskopi yaptılar ve o 1 saat kadar sürdü rahim filmi 10 dk lık bişeydi dinlenme bile olmadı hemen kalkıp eve geldim...
canım sana rahim filmimi çekecek yoksa histeroskopimi yapacak...beni histeroskopi yaptılar ve o 1 saat kadar sürdü rahim filmi 10 dk lık bişeydi dinlenme bile olmadı hemen kalkıp eve geldim...
canım yaaa..
korkma bitanem...
herşeyin bi tedavisi var...
inşallah kötü biş iyokturda sende bize güzel haberler veririsn...
:teselli::teselli:
canım histeroskopi nedemek..
sen hsg çektirmemişmiyidn...
hoşgeldün tatlum sen neler yapıyosun ben 7-8 ay oldu uğraşıyom tatlum
s.a canım hoşgelidn sende aramıza..
valla ben 8 aydır ugraşıorum..
henüz bişi göremedik..
sen nezmandır istiosun canım..
az kendinden bahsedermsn?
nedemek canımmm..herzaman...inş.canım cok saol benı dınleyıp ılgılendıgın ıcın teseekur ederım allah razı olsun
KIZ BİZE NE YAPICAKLAR SAF SAF AÇICAZ ORAMIZI BURAMIZI AAA DUR BEN GİDEM SANA DEYCEM NE OLUP BİTTİĞİNİ:lepi:
canım histeroskopi nedemek..
sen hsg çektirmemişmiyidn...
hoşbuldum kızlar.
Benimki biraz karşık.
16 aylık evliyim ama eşimle 15 aydır ayrıyız
evlendikten sonra memur olarak başka şehre atandı.
Şuanda tayin bekliyoruz.
Bizde 2011 ocakta 1 aylık hamile olmamı planlıyoruz ama
ne kadar sürede hamile alırım bilemiyorum.
Sanırım daha öncesinden başlamak lazım.
Sizlerden öğreneceğim çok şey olduğnu düşündüm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?