- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.841
kulittacım saolsun..bende bikaçtane aldmaklinialirimsmilekaçar mı tatlımm buldum tabi hatta bi tane çaldımmmmsempatiksalakcinni
rica ederim tatlım:icecream:yok kızzz benım hep kucumdaydı ama bak kısır mısır olmadımkaydirigubbakcemile3
bu arada teşekkür ederımm cnm unuttum
kızlarr bilgisayarınız leptopsa kucağına almayın kısırlk yapyomuşş
yaaaa bne artık minnik laptop kullanıom da
ama yattığım için hep kucağımda korkuom
hamişken zararlıymış beaaklava:
noohut tubiş ne çaldınız nan merak ettim
yok bebemm unutmadımmmm oyunlara daldım bıras hırs yaptımm birinci oldum kupayı aldım geldımmmm:hooray:hoşbulduk ceylanım unuttun bizi bebem
normal bebem hamılelıkde benım ılk hamılelık böle geçıyodubirazcik kestirmisim kizlar
ama daha kotu oldu sanki kolumu kipirdatmaya halim yok
cok yorgun hissediyorum kendimiii
kulittacım saolsun..bende bikaçtane aldmaklinialirimsmile
kaçar mı tatlımm buldum tabi hatta bi tane çaldımmmmsempatiksalakcinni
yok bebemm unutmadımmmm oyunlara daldım bıras hırs yaptımm birinci oldum kupayı aldım geldımmmm:hooray:
normal bebem hamılelıkde benım ılk hamılelık böle geçıyodu
ay cok fena oldum dovulmus gibi hissediyorum
bunda oyle olmadinmi kuzum?
bu arada hangi oyunu oynuyon bakem?
bende severim oyunlarii
ceylan e buldun kiz?
calmissinda
seni hirkiz seni:jeyyar:
yok bebemm unutmadımmmm oyunlara daldım bıras hırs yaptımm birinci oldum kupayı aldım geldımmmm:hooray:
normal bebem hamılelıkde benım ılk hamılelık böle geçıyodu
ay cok fena oldum dovulmus gibi hissediyorum
bunda oyle olmadinmi kuzum?
bu arada hangi oyunu oynuyon bakem?
bende severim oyunlarii
bu hamişlikde cin gibiyim valla yaa....
canım kk nın oyun bölumu varya üstde hanı kullanıcı panelı falan yazan yer ordan oynuyorum...
hazine avcısı falan ama çok daha güzel oyunlar var üç oyunda birinciligi ele almış bulunuyorummm:hooray:
kaydirigubbakcemile5
avatar resım cnm..tubiş teknık destek bölümünden bulmuş da bende çalıdım çok guzel bebiş resimleride var hemıde bedavadan daha ucuzzohaoldumsmile
bravo sana ceylanım ilk başlarda bende cok oynuyodum baya hırslandırıyo insanı ama sonra sizleri bulduktan sonra daha oynamadım bebem bagımlı yapıyo insanı yasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?