- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.881
anamm bızde turlu var sende ıspanak tek fark bu:)) afiyet olsun bebemm
Gördüm canım gördüm annişim mama yapıyo şimdi bende foruma bakiim didim. Ayy çok yoruldum ayaklarım perişan oldu çorludan sonra istanbul öldürüyo insanıelif anacazını gördünmü kız
Düşmemiş yani hala benim de 37 ydi ben de ölçüyorum adetim biterken 35.7-9 arasıydı sonra arttı arttı 36.7-37 arasında geziniyodilayyyyyyy benim ateş bu sabah 36.7 çıktı ölç demiştin ya
Gördüm canım gördüm annişim mama yapıyo şimdi bende foruma bakiim didim. Ayy çok yoruldum ayaklarım perişan oldu çorludan sonra istanbul öldürüyo insanı
AAmiiiin ööle mama yayip şifa bulunabilcek bişiy olsa ne güsel olurdu yaa delikafaduldenanacazının mamalarnı ye şifa olsun bebişte arkasından gelsinnnnnnnnnnnnnnn
Düşmemiş yani hala benim de 37 ydi ben de ölçüyorum adetim biterken 35.7-9 arasıydı sonra arttı arttı 36.7-37 arasında geziniyo
Test yapmamışın canım eşin doğru söölemiş bence bu kadar bekledin sabrettin 2 gün daa bekle sınawlların bi geçsin sonra canın istrerse yaparsın
Düşmemiş yani hala benim de 37 ydi ben de ölçüyorum adetim biterken 35.7-9 arasıydı sonra arttı arttı 36.7-37 arasında geziniyo
Evet henüs yok ama bugün nedense çok kötü kramp gidri kasığıma çok canım yandı nooluyo dedim çok yoruldum ayakta kaldım son zamanlarda yorulunca oluyo ööle doktor üşütmüşsün sıcak tutman lasım dedisenınde adet gunun yaklasmıs canım galıba adete yakın 36 nın altına dusuyodu benım herkesın bunyesı bır olmayabılır ama genelde herkeste oyle oluyomus ii bak ne guzel sevın ıste sendede dusus yok
Düşmeye başlarsa adet olucan demekmiş ama değerin ii gibievet canım ya sabret diyoo pozitifte pozitif negatifse stres yapçan diyo
hımm seninde iyi çıkmış ben zati anlamıyomda dilay iyi diyoo:roflol:
AAmiiiin ööle mama yayip şifa bulunabilcek bişiy olsa ne güsel olurdu yaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?