Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben artık kaçar acıktım sabah dan berı pc hıç kapatmadım bıde oturarak yazdım bugun hep biraz uzanayım dınleyımm birazz
öpüyorum hepinizii çavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Test yapmamışın canım eşin doğru söölemiş bence bu kadar bekledin sabrettin 2 gün daa bekle sınawlların bi geçsin sonra canın istrerse yaparsın

Düşmemiş yani hala benim de 37 ydi ben de ölçüyorum adetim biterken 35.7-9 arasıydı sonra arttı arttı 36.7-37 arasında geziniyo

senınde adet gunun yaklasmıs canım galıba adete yakın 36 nın altına dusuyodu benım herkesın bunyesı bır olmayabılır ama genelde herkeste oyle oluyomus ii bak ne guzel sevın ıste sendede dusus yok

Test yapmamışın canım eşin doğru söölemiş bence bu kadar bekledin sabrettin 2 gün daa bekle sınawlların bi geçsin sonra canın istrerse yaparsın

Düşmemiş yani hala benim de 37 ydi ben de ölçüyorum adetim biterken 35.7-9 arasıydı sonra arttı arttı 36.7-37 arasında geziniyo

evet canım ya sabret diyoo pozitifte pozitif negatifse stres yapçan diyo

hımm seninde iyi çıkmış ben zati anlamıyomda dilay iyi diyoo:roflol:

ayy forumda lcw ye baktık çook güsel hamile badileri war yaa bayıldım teyseme dedim alsam acaba kenarda bulunsa aldırmadı yasakkelime kalınca alırıs dedi çook şekerler bi tanesinde anne oluyorum yasıyo o çok hoşuma gitti onu almayı düşündüm yalnız çıktıım bi ara çaktırmadan alır saklarım ben onu eşime de hamile olduumu ööle söölerim diye hayaller kurdum bi tane de wardı bebek resmi altında da loading please wait yasıo yüklenme çubuu war ona da bayıldım

senınde adet gunun yaklasmıs canım galıba adete yakın 36 nın altına dusuyodu benım herkesın bunyesı bır olmayabılır ama genelde herkeste oyle oluyomus ii bak ne guzel sevın ıste sendede dusus yok
Evet henüs yok ama bugün nedense çok kötü kramp gidri kasığıma çok canım yandı nooluyo dedim çok yoruldum ayakta kaldım son zamanlarda yorulunca oluyo ööle doktor üşütmüşsün sıcak tutman lasım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…