- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #16.901
Evet henüs yok ama bugün nedense çok kötü kramp gidri kasığıma çok canım yandı nooluyo dedim çok yoruldum ayakta kaldım son zamanlarda yorulunca oluyo ööle doktor üşütmüşsün sıcak tutman lasım dedi
Evet henüs yok ama bugün nedense çok kötü kramp gidri kasığıma çok canım yandı nooluyo dedim çok yoruldum ayakta kaldım son zamanlarda yorulunca oluyo ööle doktor üşütmüşsün sıcak tutman lasım dedi
Ay ewet b hamile kaliim de süprüs kısmısı kolay kaydirigubbakcemile3bi süprikte sen yapsan ne kaa güzel olurhihoyyyt tişörtünüde giyersin ohhhhhhhhhh
Benim üşütmekten heralde canım tükkanda hertaraf buzhane gibim ne kadar dibimde spba yaksamda karetmiyo yerler taş ayaklarımı üşütüyorum iki aydır fln hep ağrıyo kasıklarım ösellikle de yorulunçacanım benım ılk zamanlar hamıle kalmısım demekkı ozman 2 hafta oncesınde falan yada 10 gun kadar once net hatırlamıyorum ayaga kalkınca bıde bole tuvalette falan oturup kalkarken kasılıyodu kasıklarım
Merhaba canlar hoşgeldinis nassınıss
Evet yaa kimseler yok bis çıkarıs onnar gelirkıslar ben bugun çokk yoruldum..kımseler de yok..ben gıdeyım barı..
kızlarr kimse yokmu hu huuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?