Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar benim yine çıkmam lazım. yaaa. çok yoruldum. kadirliye gidiyorum şimdi. hepinizi çok seviyorummmm

günaydın arkadaşlarrr...iyi bir hafta diliyorum hepınızeeeee.
dilaycımm guzel haberlerle gelırsın ınşallah canım.....
serapcım sakın üzme kendını olurmu..ama dr gıtmende fayda var bence tatlım..gitmeyi düşünüyormusun

iyi haftalar canım gidicemde ne zaman gideyim onu bilemiyorum geçen 38.günde oldum

olmaz bitanem sen korkma. inşallah hamilesindir ve geç çıkar canım yaaa. seni kocaman öpüyorummm olumunekankayizsmile Şeniz

canım bu ay için artık umudum kesildi değilimdir öptüm seni kolay geldin tatlıum

ayını geçirip girttik nil hanıma kist olmuştum gene gecikti kasıklarımda ağrı var gögüslerim şiş uçları yanıyo sanki aman benden bi cacık yok bu ay kist varsada bi ay daha uzayacakl nasibimiz öyleymiş

günayddın canlarım pc açık ben kahvaltı yapıp gelcem
serabım herzaman allahtan hayırlısı cannımsın benim

günaydın çiçeem öyle çiçem hayırlısı diyoruz zaten ama moral çöktü eşimde de bendede

evet doru dıyosun nasıp de ne varsa o......ama gecikm var netıcede ben yerınde olsam ıderım dr a hemen kuzu ynı şuan adet olmuş olsan ble kıst den şüpe ediyosun ya dr ılaç falan verırse erken tedavı olur hem:uhm:
sen ne yaptın ceylanım

çiçeem sen nasıl oldun

nolsun serapcım eşimin kuzenrı burdaydı dun akşama kadar onlarla dışarlardaydık havada çok guzeldı ama sanırım benı çarptı gözlerım yaşaiyo kendılıgınden grip kapıda herlde yaa...

geldim kıslar mamamı yidim
serabum senide eşinide çok iyi anlıorum.
şu bebiş modundan çıkmak en iyisi olcak aslında
moralini çökertme bebem
şu bilinç altını temizlemekle başla bence
sölemesi daha kolay belki
ama doğrusu bu canım
benim ağlamadığım gün yoktu düne kadar.bu bebişi kaybetcem die.
kociş aldı karşısına beni.eğer 9 ayımızda böle geçecekse ben seni böle görmeye dayanamıcam daha kötü olcak dedi
eğer bişi olcaksa allahın takdiri olmıcaksada öle dedi.
dua ederek beklices alnımızda ne yazılıysa onu yaşıcaz günlerimizi zehir etme bırakıoruz artık herşeyi

buna benzer yani.oluruna bırakıp allahın takdirini yaşaamak en doğrusu galiba.üzülmektense

kızlar günaydın...
serapcım üzülme canım..
valla bende bu ay için ümitli diilim nedense...
belirti falanda yok zaten..
yalnız diilsin canım merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…