Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

saten hergün iğne vuruluom cıs oluo eyvahedigeldismile
eylem acıo mu senin ki
benim kociş heöşire oldu havalara girio iğne yapıo die :hulya:

eylem acıo mu senin ki

benim azcık acıyo ama hemen geçiyo yerleri bile belli değil..nasıl akıntı durumu..benim sabah foşşş bayağı geldi hemen lavoboya koştum ama açık renkmiş..progestanımı koydum hemen..

gunaydın kıslar nassınız bakem..
çıçeem ne kadar daha ıgne olcan...

benim azcık acıyo ama hemen geçiyo yerleri bile belli değil..nasıl akıntı durumu..benim sabah foşşş bayağı geldi hemen lavoboya koştum ama açık renkmiş..progestanımı koydum hemen..

eylemcım progestanı fıtıl mı verdı gıs..anlamadım..ben hap olarak içdimidi... :hulya:

sen kendin mi yapıosun
benimde o an acıo soora geçio.iğneyi çekerken acıo
yeri belli deil ama sora moraracakmış öle diolar
benim bugün hiç gelmedi
dün geldi açıktı yine ama sora koyulaşabilir öle de olabilio.kana dönüşmediği sürece sorun yok.alıştım gibi canım

progestanı içiorum ben datlum

ceylanım sen durmuon ki yerinde bende yalnız kalıom gidiom mecburen :umursamaz:
çiçegemm dolanı duruyom bu ara çok hıeraktıf oldum yerımde durmıyom 3 ayın acısını çıkarıyom herhal:dance:
eylem acıo mu senin ki
ayy canım yaaa acıyomu iğne yerlerıı...çiçegem zaman la kendın de yaarsın ıgneyı kuzu kuzenımın eşi alışmıştı kendı yaıyodu:))
aşkooooll kuzu yazdım size isoldem çiçeğim nohutlum diye ses yoktu valaaaa..daha gidemedim ekmek yok kapıcıyı bekliyoruz..

hmmm kapıcııııııııııııı çeık gelllll eylemm acıkktıııııııı ee artık tek de degıll bebişş de cıktıı çabukk uleee

gunaydın kıslar nassınız bakem..
çıçeem ne kadar daha ıgne olcan...
gunaydınnn canımm biz iyiyik sen nasılsın bakemmbayanssulusmile
Günaydııınnn wardım canım yaa arada açıp baktım pek yasamasamda annem gelip kaldırana kadar tabe kaydirigubbakcemile3 ay istanbulda hawa çok güseldi hsonu yaa özlemişim

kaydirigubbakcemile3
evett istanbulda hava çok guzeldı akşam karanlıgına kadar dışarlarda süttüm şimdide gözlerim yanıyo hastalanıcam sanırım çarptı guneşşşakannehir

hoşgeldin dilekcim
9 ay vurulcam canım

yapma yaw...
bwnım komsumda hergun ıgne oluyor..onıunda 3 dusugu oldu..ve her saat bası bır ılaç ıçıyormus..12 kez gunde ıçıyor..ama suan 8 aylık oldu..mayısın ılk haftası dogum olcak...
haydı darısı ısteyenlerın basına demi ama...delikafadulden
eylem ne yıyon kısss...apıyet olsun...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…