- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.241
eylem sen beni adamdan saymıyon herhall...
afiyet olsun bebemmm yarasın ıkınızedee
saten hergün iğne vuruluom cıs oluo eyvahedigeldismile
eylem acıo mu senin ki
benim kociş heöşire oldu havalara girio iğne yapıo die :hulya:
Günaydııınnn wardım canım yaa arada açıp baktım pek yasamasamda annem gelip kaldırana kadar tabe kaydirigubbakcemile3 ay istanbulda hawa çok güseldi hsonu yaa özlemişimelfella gunaydın canımm..
bna hafta sonunu özet geç derdım ama sende yoktun sanırım:icecream:
benim azcık acıyo ama hemen geçiyo yerleri bile belli değil..nasıl akıntı durumu..benim sabah foşşş bayağı geldi hemen lavoboya koştum ama açık renkmiş..progestanımı koydum hemen..
ohhh ıstanbulu osledım...Günaydııınnn wardım canım yaa arada açıp baktım pek yasamasamda annem gelip kaldırana kadar tabe kaydirigubbakcemile3 ay istanbulda hawa çok güseldi hsonu yaa özlemişim
ne tarafa nohutcum..ben bakamda gelem..şutarafagitti
benim azcık acıyo ama hemen geçiyo yerleri bile belli değil..nasıl akıntı durumu..benim sabah foşşş bayağı geldi hemen lavoboya koştum ama açık renkmiş..progestanımı koydum hemen..
çiçegemm dolanı duruyom bu ara çok hıeraktıf oldum yerımde durmıyom 3 ayın acısını çıkarıyom herhal:dance:ceylanım sen durmuon ki yerinde bende yalnız kalıom gidiom mecburen :umursamaz:
ayy canım yaaa acıyomu iğne yerlerıı...çiçegem zaman la kendın de yaarsın ıgneyı kuzu kuzenımın eşi alışmıştı kendı yaıyodu:))saten hergün iğne vuruluom cıs oluo eyvahedigeldismile
eylem acıo mu senin ki
benim kociş heöşire oldu havalara girio iğne yapıo die :hulya:
aşkooooll kuzu yazdım size isoldem çiçeğim nohutlum diye ses yoktu valaaaa..daha gidemedim ekmek yok kapıcıyı bekliyoruz..
eylemcım progestanı fıtıl mı verdı gıs..anlamadım..ben hap olarak içdimidi... :hulya:
gunaydınnn canımm biz iyiyik sen nasılsın bakemmbayanssulusmilegunaydın kıslar nassınız bakem..
çıçeem ne kadar daha ıgne olcan...
Günaydııınnn wardım canım yaa arada açıp baktım pek yasamasamda annem gelip kaldırana kadar tabe kaydirigubbakcemile3 ay istanbulda hawa çok güseldi hsonu yaa özlemişim
hoşgeldin dilekcim
9 ay vurulcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?