Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Sultancımm tİkat et kendİne bu ara yoĞunluktan hasta olucann vallahİ

sağol canım benim.olacağı o zaten. çok yorucu yaa. bugün beynim patlayacak sandım. 3 saat durmadan eğitim verdim. yolda git gel 3 saat sürdü. mahfoldum. geldim bide arayanlarla uğraştım.

üfff sorma canım yaaaa..
neymiş uzakta olamazmış..
valla yakın olursada huzurumuz olmıcak onuda bilio...
en azından benim olmıcak...

benim eşimde çok istiyor. karlı olurmuşuz anam ne karı benim ne evim ne barkım olur. ben böyle zarar edeyim razıyım yaa. mutluyum böyle. kocamla ve köpeklerimle. bide bebeğim olsun daha ne isterim. ne demişler neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca olayı. rahat olmadıktan sonra. bide ben inanmıyorum bunun bana karlı olacağına.

sultan sen ne yapıon dışarlarda tatlım ne iş yapıosun

canım program kurmaya ve eğitim vermeye gittim. ama çooook yoruldum yaaaaaa

aşağıda ismini gördüm ya
yazmadan gitcen sandım ondan öle didim bi taneeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

yok önce okuyayım biraz yazdıklarınızı dedim ama baş edemedim çok gerilere kadar gidemedim iyisimi burdaki arkadaşlara sorayım dedim gelişmeleri canım:) bende çık yukarı ne demek diyorum kendi kendime:)))
valla nasıl özledim bilemezsin he :1hug:

adetim gecikti 6 gün bu sabah idrarda negatif canım

boşver sıkma canını arkadaşım , ben de hep geç olurdum normalde yani inanırmısın daha günü gelmeden yani olmam gerekenden nerdeyse 8 gün önce oldum inadına , bir haftadır canım sıkkındı nete bile girmedim ama sornasında baktım insan ne yapıyorsa kendine yapıyor , buraya girmesemde hep aklımda başka yollar bulmalıyım dedim aklımı dağıtmak için halen arayış içindeyim daha birşey bulamadım:) inadınada etrafımdaki arkadaşlarımın çogu hamile yada kundaklık bebekleri var :) yani bebek fikrini aklımdan çıkarmam zor görünüyor. iyisimi burda sizlerle bir ilerleyeyim dedim canım

sende sıkma canını aman de valla bende boşverdim hayırlısı buymuş deyip geçcem artık ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…