Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ÖYLE CANIM ÖYLEEE VALLA YOK YA BEN BURADAN HİÇ ÇIKMAK İSTEMİYORUM İYİ GELİYO TOİPİĞİMİZ BANAAA kaydirigubbakcemile5

ÇıÇeeeeeeeeeeem Şıncık ben bı hafta falan geÇsın azcık dınleneyeım tekrar aynı nıyetle tefrıcıyeyı okuyabılırmıyım

kız bebeş için kazak örmeyemi başladın yoksa sen :dance:

tabi yaaaa nedemezsin bi hamaratım ki o konuda laelaelaelaelae

canım sen diğer topiğe baktın mı bilmiom ama ben iğnelere başladım biliomusun 0,3 lük
bide progestan kullanıorum.akıntılarım için
bideeeeeeeeeeeeeee hala yat modundayım annem geldi tikrardan haber virim ddidim

ben şimdi işteyim kızlar saatim doluyor 6 çıkış vaktim kedinize iyi bakın canlar hepinize iyi akşamlarrrrrrrrr

tosti sende alemsin haa
tehdit mi edion kıs
anca yetişiom dur ascık
ne zman almadık slm ını

hooooooooooooooooooooooooooooooooooşgeldin

ÇİÇeeeeeeeeeeem Şİncİk ben bİ hafta falan geÇsİn azcık dİnleneyeİm tekrar aynı nİyetle tefrİcİyeyİ okuyabİlİrmİyİm

kesinlikle başlayabilirsin çokta güzel olur pes etmeden okumaya devam et bebeeem
bana sorarsanda tek başına oku uzunda sürse sen oku bence
ama sen bilirsin

cok şükür bir iki kişi selamımı aldı kız çiçek insan bir selam verir kız niye üzüyonuz benı aglıycam şimdi

ignelere erkenbaşlamışsın canım neden erken başlattı hani kalp atımından sorna başlatacaktı canımcım,?

kıyamam ben sana canım örme sen bebeiş gelsin teysesi burdan gönderir ona sen yat dinlen uzat bacaklarını

ben çıktım şimdi canım iyi akşamlar öptüm

ANNNNAAAAAAAAAA KIZ TOSTı HAMıŞLıK ALINGANLIĞI OLUYO KIZ PEKTE YAKIŞIYOOO HAMıŞıMıZEE:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…