Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

heeeeeeeeeeee ben sana seslendim duymadın dimek çarşdaydın kuşum
hade bana yemekten bahsedin ne yaptınızkaydirigubbakcemile3
çarşıda ne aldın di bakim

evet bebem yoksa duymazmıydım hic seni

bugun nohut ve pilav yaptım kuzum cokacimcoook

carşıdan üstüme bişeyler aldım bide market alışverişi yaptım cicegim-tatlicadiarzu- sen naptın görüşmeyeli bakem :ecrin_bebek:

ben 12 haftalık oldun hala duymadım...dr prensıp geregı dınletmedıgını söledı 12 hafdadan önce bızde perşembe gunu duyucaz allah nasıp ederse...ama dr sıze dınletebılır....

ben 12 haftalık oldun hala duymadım...dr prensıp geregı dınletmedıgını söledı 12 hafdadan önce bızde perşembe gunu duyucaz allah nasıp ederse...ama dr sıze dınletebılır....

burda dinletiyorlar canım aman kalbi pıt pıt atsında varsın ben duymıyım dr duysun yavrum iyi olsunda anam annesinin gülü anne sevsin kuzusunu:)kız ben dogmadan sevmeye başladım keratayı

kız serap ben sana yazıyom bışıler cevap vermeyınce bozuluyorum ondan yorum yapmıyom çok fazla ne yalan sölım sabahda bişiler yazdım kaynadı arada:çok üzgünüm:

:tomato:
cicilerin hayırlı ossun bebem üle güle giy
senle tostinin menülerine bayılıom
iyi fikir oluo
bende yatıom kuzum bildiğin gibiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…