Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

üffff rabbim kimseye göstermesinde anne babalarımız nekadar kıymetli dimi..
onlara bişi olmasında ne olursa olsun...
benim bi tek annem var şimdi..
gözünün içine bakıorum valla..
babamı o çok sevdiğim adamı 15 yaşındayken kaybettim...
çok özlüorum onu çok hemde...

mafoldumben

Bırsencım hanı yukarıda kullanıcı panelı falan fılan yazan yer var ya orada foromdan takıp bÖlÜmÜ var ısolde sÖyledı banada

canım evıde ıŞte yerlere saĞolsun ustalar boya Çok dÖkmÜŞler bız onları temızlemeya ÇalıŞıyoruz yarında temızlıkÇı gelıcek bu ay sonuna kadar taŞınıcaz kısmetse

başın sağolsun cnmm anne babaa çok farklı yaaa benmde ödüm kopuyo onlara bişi olucak diyee bide benmkiler yaşlıı her telefon çaldığında içim ürperiyoo vallaa amaa maleseff ondandaa kaçış yok elbet bi gün kapımızı çalıcakkk

ağır bişiler taşıyamam ama çay gayfe yımek yaparım sizeee opuyorumnanaktan

SEN GEL SENİ GÖRSEM YETER KUŞUM BİŞİ YAPMA

AHHHHH CANIM YA VALLA ÇOK ZOR SENİN İÇİN AİLE ÇOK ÖNEMLİİopuyorumnanaktan

babam vefat ettiğinde henüz 45 yaşındaydı biliomusn..
en küçük kardeşimde 5 yaşındaydı...

o bölüme ben giriyorum ama anlamıyom ne oluyoki orda en çok takıldığımız bölümler yazıyo galibaa

gunaydın arkadaşlar....
dilay arkadaşımız için çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun inşallah...
bir insanın elden ayakdan düşmesi kadar kötü birşey olamaz rabbim düşmanımı bile bu şekılde sınamaz ınşallah..
dualarımız annenle canım arkadaşımm....rabbim tez zamanda saglıgına kavştrup size bağışlasın inşallah::Saruboceq:

günaydın cnm hoşgeldinn evet güne iyi haberlerle başlıyamadık allah şifa versin tez zamandaa

Vallaa kolay gelsin canım taşınmak yorucu ama sonrası güsel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…