Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

isoldecım babanı küçük bi yşta kaybetmiş olmana çok üzüldüm tatlım allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun inşallah....
serapcım eve taşınmanıza ramak kalmış çok güzel bi haber bu yeni eviniz yenı umutlar getırsın size inşallah..rabbim evınızın huzurunu eksık etmesın...
patikcim sen nasılsın tatlımm ogluşun nasıl....

nohutummmm iyiyimm ben çok şükürrr oğluşumda iyidir inşşşş ayın 24 ünde kontrolümüz varr bakalımm aşağıdaydıya yukarı çıkmıştır die ümit ediyoruz şeker yüklemesi yapılacak bide bu ay seninnn ufaklık nasıl kız sende 12 haftalık olmuşsun maşallhhh

aman iyi olunda canım....yukarı çıkması ıçın egzersız falan önerdı mı doktor...yoksa kendılıgınden mı çıkıyo..bak bu konuda hıç bişi bılmıyom hee tek bıldıgım kese aşşagıda olunca hamılelıgın son dönemlerı zor geçiyomuş..

bizde iyiyiz cnm 2 gun sonra melegımı görmeye gıdıcem kısmetse bakalım cinsiyet ögrenebılecekmıyız hayırlısıyla....perşembeyi iplee çekiyorummm...evet 12+2 olduk saglıklı büyüyordr ınşalah..

yok cnm hiç bişi önermediii 5 aya kadr yukarı çıkma ihtimali varmışşş benimde söleyince moralim bozulduuu sölediğime pişman etme beni dedi 5 ayda bakıcaz bakalım dediiii evet aşağıda oluncaa son dönemler zor geçiyomuş yürümekte zorluk çekiyomuşş hamilelerr erken doğum riskide cabası tabiii bidee ben yatmak istemıyorum yaa bir sürüişimiz var bizim ev badana yapılacakkk temizlenecekkk herşeyler yıkanıcak allahım acısınnn yarabbim dua edıyorum heppp bu ay çıkmış olsn die ayy senin safak az kalmış 2 günnn daha erken kız cinsiyet içinn ama bazı doktorlar söylüyo benmki o konuda sertttiii sölemedii büyümüştür annesii o

vallaa kolay gelsin canım taşınmak yorucu ama sonrası güsel oluyo

ayy evet canım ya çok şitres yaptım bide benn

inş.canım yeni ev sağlık sıhhat huzur ve bebiş getirir inş.

Günaydın bu arada kuşum napıyosun

Lennnnnnnnnn kÜstÜnmÜ banaaaaaaaaaaaa

kız aynı zamanda ÇalıŞmaya ÇalıŞıyom tlflar yoĞunlaŞtı yazamadım beyaaa

anaaa bu kızÇem hepten hamıŞ artık alınganlık baŞladıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…