- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.841
gunaydın cnm ....amın cnm şifa versin rabbim...günaydın cnm hoşgeldinn evet güne iyi haberlerle başlıyamadık allah şifa versin tez zamandaa
Günaydın nohut
nohutummmm iyiyimm ben çok şükürrr oğluşumda iyidir inşşşş ayın 24 ünde kontrolümüz varr bakalımm aşağıdaydıya yukarı çıkmıştır die ümit ediyoruz şeker yüklemesi yapılacak bide bu ay seninnn ufaklık nasıl kız sende 12 haftalık olmuşsun maşallhhh
elifffffffff ne slm vermıyon kızz banaaaa :dilcikar:
aman iyi olunda canım....yukarı çıkması ıçın egzersız falan önerdı mı doktor...yoksa kendılıgınden mı çıkıyo..bak bu konuda hıç bişi bılmıyom hee tek bıldıgım kese aşşagıda olunca hamılelıgın son dönemlerı zor geçiyomuş..
bizde iyiyiz cnm 2 gun sonra melegımı görmeye gıdıcem kısmetse bakalım cinsiyet ögrenebılecekmıyız hayırlısıyla....perşembeyi iplee çekiyorummm...evet 12+2 olduk saglıklı büyüyordr ınşalah..
ne var serap da bana vermıyo zaten:umursamaz:
ben hepiniz veriom ha selamımı..
arada giremiom ama yanlış anlamayın
vallaa kolay gelsin canım taşınmak yorucu ama sonrası güsel oluyo
isoldecım babanı küçük bi yşta kaybetmiş olmana çok üzüldüm tatlım allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun inşallah....
Serapcım eve taşınmanıza ramak kalmış çok güzel bi haber bu yeni eviniz yenı umutlar getırsın size inşallah..rabbim evınızın huzurunu eksık etmesın...
Patikcim sen nasılsın tatlımm ogluşun nasıl....
Bİrsencİmmmmmmmmmm yapmam ben yadİmİ ama hepsİcazınızı ayrı ayrı sevİyemm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?