Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlar ben ancak gelebildim komşularım geldi yeni gittiler..nasılsınız ne var ne yok dünden beri?

aynı kuşum bizde herşey ben adet olmadım yavvvvvvvvv sadece orası muallak nezaman olucam sorunu

evet bitanemmm geldim canım naber nasılsınız az önce cıkmak zorunda kaldım cvp veremedimopuyorumnanaktanŞeniz

olumunekankayizsmile

len yok sahhaaaaaaaaaaa kayfeeeeeeeee ben içiçem

hosbulduk canımcım ya hiç sorma çok yogunum canımcım sınav haftası annnem rahatsız kayınbaba kaynana yanımda kayınbaba mide kanseri hiç zamanım olmuyokiiiiiiii:gitme:

sağlıklı olsun inşallah cinsiyet farketmez,ama kız doğdu içime...ya ne zaman belli olacak daha çok var demi merak ediyorummmm

hoşbulduk canlarım daha iyiyim akıntı falan yok şimdilik,sizler nasılsınız?dilayın annesine nolmuş keseyi görmeye gitmedimi onlar dün?

ahh serabım çok iyi anlıyorum seni benimde çıkmamıştıya ilk tahlilde..sen dinle beni kanda baktır kuzum yoksa bile adet olursun rahatlayıp

ahh serabım çok iyi anlıyorum seni benimde çıkmamıştıya ilk tahlilde..sen dinle beni kanda baktır kuzum yoksa bile adet olursun rahatlayıp

bakmaya gerek yok ya ateşimde düştü olurum adet diğer eve gitmesm akşamları doktora gitçemde evi temizliyoz canım ozmana kadar da gelir yaa

dilaya keseyi sormadım canım ama bebişle ilgili bi problem yok şükür anneside yoğun bakımdaydı ama iyileşme ihtinali yüksek canım yorgunluktan olmuş

tubiş senin nefesin kuvvetli kuzum bi dua ediyon oluyo valla..güzel güzel dualar et bize tabi bizde sana

Şeniz canım sizde bana çokkk dua edin,Allah hepimizin hayırlı ise dualarımızı kabul eder inşallah,kaydirigubbakcemile5 bişey dicem size bi öneri faydasını çok göreceksiniz. Esamül hüsna Allahın isimleriyle dua edin,görcekksiniz faydasını

geçmiş olsun canım allah sana yardım etsin çok zor benimde kayınvalide kanserdi ben baktım geçen hafta kaybettik..

sanada cok gecmiş olsun eylemcim basınız saolsun canımcım zaten dr 3 ay yasamaz demişde kemoterapi görüyooo şimdi canımcımmm:gitme:

hoşgeldin canım iyi valla sen nasılsın

valla nasıl olsun canım , gecen hafta hiç girmedim nete adet oldugumdan dolayı moralim bozuktu diye ama baktım öyle daha çok canım sıkılıyor hiç degilse sizlerden umut alırım dedim döndüm yine , senin nasıl gidiyor hamişlik

hayırlısı ozaman canım bidahaki aya verirsin güzel haberi sende değilmi..

çok geçmiş olsun dilaya ama ben yoğunbakım hemşiresiydim yorgunluktan kimse yatmazdı oraya ama inşallah önemli bişeyi yoktur..

ederim inşallah canım,ama sizde bana dua edin,bak geçen haftalarda dua ettik,arkadaşlar hamiş kaldı,İnşallah tez zamanda sana da tattırır Allahım,:Saruboceq:

inş.canım hayırlı zamanda sağlıklı bi evlatt nasip eder

canım yoğun bakımda ama sağ tarafına felç inmiş o yüzden canım :1no2: ama benim bildiğim sağ tarafa inen felç geçiyo

hayırlısı canım ya nisan hamişi olun sizde serabımla inşallaaaaaaaaaaaaahhh..hamişlik iyide akıntım vardı koyu renk canımı sıktı biraz ama bugün iyi gibi allaha emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…