- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.901
selam kızlar ben ancak gelebildim komşularım geldi yeni gittiler..nasılsınız ne var ne yok dünden beri?
evet bitanemmm geldim canım naber nasılsınız az önce cıkmak zorunda kaldım cvp veremedimopuyorumnanaktanŞeniz
ayyy kızmı olcek kı acabaakaydirigubbakcemile3iyiyiz biz canım çok şükür..
hoş geldın tatlım nasılsın görüşmeyelı çok olduboshayallersmile
hoşgeldın eylemcım nasılsın kuzumm...
hosbulduk canımcım ya hiç sorma çok yogunum canımcım sınav haftası annnem rahatsız kayınbaba kaynana yanımda kayınbaba mide kanseri hiç zamanım olmuyokiiiiiiii:gitme:
ahh serabım çok iyi anlıyorum seni benimde çıkmamıştıya ilk tahlilde..sen dinle beni kanda baktır kuzum yoksa bile adet olursun rahatlayıp
merhaba kızlar nasılsınız keyifler ne alemde
tubiş senin nefesin kuvvetli kuzum bi dua ediyon oluyo valla..güzel güzel dualar et bize tabi bizde sana
aynı kuşum bizde herşey ben adet olmadım yavvvvvvvvv sadece orası muallak nezaman olucam sorunu
olumunekankayizsmile
len yok sahhaaaaaaaaaaa kayfeeeeeeeee ben içiçem
geçmiş olsun canım allah sana yardım etsin çok zor benimde kayınvalide kanserdi ben baktım geçen hafta kaybettik..
hoşgeldin canım iyi valla sen nasılsın
tubişş banada dua oku kızzz benimde bebişim olsun bizde sana okuruz ne nasip ediyosan artık
bakmaya gerek yok ya ateşimde düştü olurum adet diğer eve gitmesm akşamları doktora gitçemde evi temizliyoz canım ozmana kadar da gelir yaa
dilaya keseyi sormadım canım ama bebişle ilgili bi problem yok şükür anneside yoğun bakımdaydı ama iyileşme ihtinali yüksek canım yorgunluktan olmuş
ederim inşallah canım,ama sizde bana dua edin,bak geçen haftalarda dua ettik,arkadaşlar hamiş kaldı,İnşallah tez zamanda sana da tattırır Allahım,:Saruboceq:
hayırlısı ozaman canım bidahaki aya verirsin güzel haberi sende değilmi..
çok geçmiş olsun dilaya ama ben yoğunbakım hemşiresiydim yorgunluktan kimse yatmazdı oraya ama inşallah önemli bişeyi yoktur..
valla nasıl olsun canım , gecen hafta hiç girmedim nete adet oldugumdan dolayı moralim bozuktu diye ama baktım öyle daha çok canım sıkılıyor hiç degilse sizlerden umut alırım dedim döndüm yine , senin nasıl gidiyor hamişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?