Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldin asnillllllll napıyosun

hoşbulduk canımcım , valla dayanamdım kız geri geldim sizlere :)) sıkma canını sende canım adet olsan bile sıkma ben gecen hafta sıktımda ne oldu sanki doktor kafana taktıkca hiçbir sorun olmasada hamile kalamazsın diyor.
bende hep geç adet olurdum bu sefer bir hafta erken oldum hep 3 gün sürerdi canım düşün artık 29 unda oldum bugun daha yeni bitti halen akıntıyla karışık hafif kanama şeklinde geliyor gün içinde. sitrese yoruyorum hepsini aslında olmam gereken gün bugun normalde :) oda şaşırdı kız ne yapacagını beni rahat bırak demek istiyor heralde

inş.canım hayırlı zamanda sağlıklı bi evlatt nasip eder

canım yoğun bakımda ama sağ tarafına felç inmiş o yüzden canım :1no2: ama benim bildiğim sağ tarafa inen felç geçiyo

doğru canım kalp soldaya kalbi tutmadığı için çabuk geçiyo,demek tansiyonu falan vardı ondan olmuştur belkim..allah tez zamanda şifa versin dilayımın annesine...

hayırlısı canım ya nisan hamişi olun sizde serabımla inşallaaaaaaaaaaaaahhh..hamişlik iyide akıntım vardı koyu renk canımı sıktı biraz ama bugün iyi gibi allaha emanetiz

sagol canım iyi dileklerin için inşallah serapla bende size güzel bir haber veririz zaten anneler günüde geliyor az kaldı o güne hamile oldugumuzu ögrensek ne güzel olurdu:))

sende canını sıkma canım çiçeginde senin gibi koyu renk akıntısı vardı bir haftadır bugun azalmış galiba , çok yorma kendini dinlenebiliyorsan dinlenmeye çalış canım moralini bozma aklına hep güzel şeyler getir

tabiki asnilcimm öyle ben iğneyle yumoşları büyütüyodum o ay 2 kutu yedim banamısın demedi bitane bile yumoş olmadı ama o ay çok sıklmıştım git gellerden dün sabah biraz takıktım emmeeee ben özüme döndüm sadece çok şinirliyim bunu nasıı düzelticem onu bilmiyorum

hosbulduk canımcım ya hiç sorma çok yogunum canımcım sınav haftası annnem rahatsız kayınbaba kaynana yanımda kayınbaba mide kanseri hiç zamanım olmuyokiiiiiiii:gitme:
ayy o geçmiş olsun canım benım rabbim şifa versın ınşallah...
sağlıklı olsun inşallah cinsiyet farketmez,ama kız doğdu içime...ya ne zaman belli olacak daha çok var demi merak ediyorummmm

öyle cnm saglıklı olsunda gerısı önemlı dııl...bakalım perşemb gunu ögrenırız belkı dıye umut edıyoruz ama hayırlısı olsun ınşallaj....

kıyamam sana canım çok sinirlenme bakayım , aklına gülcegin şeyleri getir :) sitresten oluyor hep doktorlar artık takmadıgınızda bir de bakmışınızki hamilesiniz diyor , adet tarihini çok düşünmeyin diyor ben bu ay hesaplamadım hiç ne zamana gelir yumurtlama falan karanbole ay sonuna kadar canım ne zaman isterse o zaman beraber olcam

birde böyle deneyelim bakalım:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkiskatılıyorum asnılcımmm

welcome hoşgeldın cnm

Hoşbulduk canım...
Kızlar ben çıkıyorum şimdi aslında girmeyecektim ama sizlerden ayrılamıyorki insan.Kim var kim yok bakayım dedim.Dün yumurta takibine gitmiştim ilaç verdi klomen dün eczaneden aldım ama barkotu yoktu reçetenin bugün hastaneye gidip barkod alıp vereyim eczaneye.Koçişi kaldırayımda kahvaltı edip çıkalım gelince gireceğim.Byy...

allah razı olsun bitanem sne napıyosun nasılsın nasıl gidiyo nohudummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…