- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.921
hoşgeldin asnillllllll napıyosun
inş.canım hayırlı zamanda sağlıklı bi evlatt nasip eder
canım yoğun bakımda ama sağ tarafına felç inmiş o yüzden canım :1no2: ama benim bildiğim sağ tarafa inen felç geçiyo
hayırlısı canım ya nisan hamişi olun sizde serabımla inşallaaaaaaaaaaaaahhh..hamişlik iyide akıntım vardı koyu renk canımı sıktı biraz ama bugün iyi gibi allaha emanetiz
ederim inşallah canım,ama sizde bana dua edin,bak geçen haftalarda dua ettik,arkadaşlar hamiş kaldı,İnşallah tez zamanda sana da tattırır Allahım,:Saruboceq:
ayy o geçmiş olsun canım benım rabbim şifa versın ınşallah...hosbulduk canımcım ya hiç sorma çok yogunum canımcım sınav haftası annnem rahatsız kayınbaba kaynana yanımda kayınbaba mide kanseri hiç zamanım olmuyokiiiiiiii:gitme:
sağlıklı olsun inşallah cinsiyet farketmez,ama kız doğdu içime...ya ne zaman belli olacak daha çok var demi merak ediyorummmm
tabiki asnilcimm öyle ben iğneyle yumoşları büyütüyodum o ay 2 kutu yedim banamısın demedi bitane bile yumoş olmadı ama o ay çok sıklmıştım git gellerden dün sabah biraz takıktım emmeeee ben özüme döndüm sadece çok şinirliyim bunu nasıı düzelticem onu bilmiyorum
kıyamam sana canım çok sinirlenme bakayım , aklına gülcegin şeyleri getir :) sitresten oluyor hep doktorlar artık takmadıgınızda bir de bakmışınızki hamilesiniz diyor , adet tarihini çok düşünmeyin diyor ben bu ay hesaplamadım hiç ne zamana gelir yumurtlama falan karanbole ay sonuna kadar canım ne zaman isterse o zaman beraber olcam
birde böyle deneyelim bakalım:)
welcome hoşgeldın cnm
ayy o geçmiş olsun canım benım rabbim şifa versın ınşallah...
öyle cnm saglıklı olsunda gerısı önemlı dııl...bakalım perşemb gunu ögrenırız belkı dıye umut edıyoruz ama hayırlısı olsun ınşallaj....
Kızlar günaydın.Nasılsınız?
çiçeeeeeeeem kayfaltıya gettü gelmedüüü
welcome hoşgelin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?