Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çohh geçmıs olsun canım...Şeniz
Selcannnnnnn naber canımm[/QUOTE
ben kaçtım kısceler..kalın saglıcakla..yerimsenibenopuyorumnanaktan

yok ordan girmedik denize cnm paralı şezlonglasr varya büyük bi otel var hani onun önünde giriyoduk genelde su içmeye gece kordonda gezerkennn girdimm denizeee cnm istedi eşime dedimm giricemm bennn şortlarlaa sorun olmuyo ya zatenn çay bahçelerindee her masada buz gibi suuu allahım ben su içmeyi hiç sevmemm ama ordaaaa içmediğim kadr çok su içmiştimmm altınolukta bi tepe varr seyrantepemi nee ordada kahvalti ettyidik sarı kız destanıı o kıtabi 2 günde bitirdiydimm

Ben 4-5 sene geldim tatile oraya ne war ne yok gesdim çok sewiyorum oraları yaa

saoll elfellacımyaa....

ya walla allah dusmanımın basına wermesınn bu bulantıyıııı ....

pembe patıkcımm 12 haftalıgım ıstee

ınsallah gecer bı kac hafta ıcındee

saoll elfellacımyaa....

ya walla allah dusmanımın basına wermesınn bu bulantıyıııı ....

pembe patıkcımm 12 haftalıgım ıstee

ınsallah gecer bı kac hafta ıcındee

mrb canım kacıncı haftada başladı bulantın benım 7+5 bugün hiç bulantım olmadı bundan sonra olur mu acaba

ben geldim kızlaaaaaaaar. bi yağmur var burda sormayın yaaa. ıslandım ama Allahtan kalın giyinmiştim. bide hızlı yürürüm. tosti demek bebişinin pıtpıtlarını duydun canım yaaa. ayyy ne kadar güzelll. darısı cinsiyetine sonrada doğumuna inşallah canım. serapppp kıss ne yaptın test işini.

fatmaaa görüşemiyoruz canım hiç. nirelerdesin. sen adet oldnmu kuşum. ben biraz uzak kaldım yaaa. ayşegülde gelmiş tam ben gittiğimde o nasıl acaba.

sagol kuzum darısı basına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…