- 25 Nisan 2009
- 34.369
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.741
ayy bahsettiimis yerlerin meşur yiicekleri geliyo gösümün önüne acıktım zaten uff cundada balık yesek meselaa bide lokma tatlısı alsak tazecik ufff kalk kıs serap gidelim geselim boşwer işi
evet.çok lezzetlıd denı o otta..sanırsın denızde yetışıyor borulce..aslında odı öyle..yoksam torahta yetışio..dilek benmde izmirde arkdşım var deniz börülcesini yapıyo oda çokk çeşit çeşit ot biliyo oda
gıss bence gercek sandımıdı gıss..Daha önce sizin ewe gelmediimisden hayalini de kuramadıkkaydirigubbakcemile3 hayal kız hayl olaraktan serapla bi gezintiye çıktık
slmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay bende akçay hayranıyımmmmmmmmmmm ne antalya var gözümde ne bodrumm akçay da olimm yeter banaa
bende geldim naptınız kızlar...
slmm kızlarrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldın selcen ısoldem serapcım..
ben çoh kalamıycam...oğlanın uyanma vaktı geldı..zaman pc basında su gıbı akıyor beaa..:1no2::1no2: :dilcikar:
ne zaman geldın kuzu..annem akçayda..yaz gecelerı nasıl ama..
yaz geldımı bız kardesımlen alemlere akıyoss...kaydirigubbakcemile3
yaz akşamları o kalabalıka bayılıyorum..akannehir sempatiksalakcinni
ben bi vergi dairesi yaptım geldimmm
ben kızkennn eniştemlerle gitmiştim 15 gün kalmıştıkk o zaman hayran kalmıştım sonra balayındada oraya gitmiştikkkk ayy o kordonn boyu çok güzellllllllllll geceleriiiiiiiiii deniziii ne bayılıyorum sabah erkennden gidiyoduk deniz sakin tertemizz buz gibi denizin içinde su kaynıyoya su içmeye gittiydim oraya bi gece ayyy aklıma geldi şimdii bakkkk özledim kızzz parayı bulsakta gelsek genee ama bu sene bebişş var ulmaz arabayıda sattık zaten bu yaz sıkışıkız çokk bu yaz tatil yukk
ohhh iii bi gezinti yapmışsınvereliniortak
ayy pembemm patıgımm lavaboyla wakıt gecırıomm napıyımmm hastanede yattım 5 gunnn cokkkotu oldummmm..persmbeden persembeye alıo bnı bu bulantıı uzun suruoo yarınn olcakmı dıeecoook korkuom yaaaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?