- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #18.821
melike hoşgeldin canım.dün seninle görüşemedik yaaa. iyi kayınbabanlar gitmiş çok sevindim canım. bi kaç gün balayı yaparsınız artıkın
hemen ayaklarini bol sicak suyla yika.sonrada yün patik giy.
çok ii gelio
cümleten merhaba kızlar
adet olurum belkim karnımın altında bi ağırlık varrr yada dün gece evi temizlerken üşüttüm
DıŞarıda ben yİyecek bİŞİ bulamıyom yaa pek fast food zatİ sabah ÖĞlen akŞamda ev yemeĞİ İstİyorum emme onuda herzaman yapamıyoz yaa tatlım
kız adetmi kaldı delüüü bugün 14. Günüm oldu. Karnın ağrıyorsa sinyal veriyor olabilir canım. Aman kist mist olmasında
ben sürekli ew yemei yiyorum zaten.
şirkette de öle.
Ewimiz de hiç yemeksiz olmaz
Ama alişveriş yapicam bugün.dişarda yicez o yüzden.
Arkadaşlar sakin hamburger yeme dio
ama ben çok ösledim hamburger patates yemei yaaa:umursamaz:
KIZ BEN YAZ KIZ ÖYLEYİM ZATİİ BENİ Bİ GÖRSEM ÇAPULCU GİBİ ÜST ÜSTE GİYİNİYOM :roflol::roflol::roflol:
BÖYLE OLMAMA RAĞMEN GENEDE ÜŞÜTÜYOM:lepi:
hoşbulduk canım ara ara gelip sizleri okuyorum bep gerilere bakamıyorum ama böylede iadere ediyorum :)hosgeldınn asnıll
merhabaa sanadaaa
benimde farkim yok senden
çoküşüyengillerden im kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaaaaaa okaaaaaaaa oldumu ben daha olmadım ya yenide yeni oldun gibime geliyoo yok canım kist değil galiba kistte çünkü ağrım çok oluyoo bide akıntım olmuyo ozman şincik akıntım var bide ağrı dediğim sanki karnımın alt tarafında basınç varr
KIZ BEN YAZ KIZ ÖYLEYİM ZATİİ BENİ Bİ GÖRSEM ÇAPULCU GİBİ ÜST ÜSTE GİYİNİYOM :roflol::roflol::roflol:
BÖYLE OLMAMA RAĞMEN GENEDE ÜŞÜTÜYOM:lepi:
ayy ben hamburgere dadandımm su sıralarr:)
sen test yapmadin mi şekercim daha?
anam sanki beni anlattın. kız burda hava sıcaktı herkes askılıya başladı ben kışlık kazakla geziyordum. kaydirigubbakcemile3 ama işin ilginci çokta hasta olurum onu anlamam :sm_confused:
anaaaaaaaaaaaa okaaaaaaaa oldumu ben daha olmadım ya yenide yeni oldun gibime geliyoo yok canım kist değil galiba kistte çünkü ağrım çok oluyoo bide akıntım olmuyo ozman şincik akıntım var bide ağrı dediğim sanki karnımın alt tarafında basınç varr
YOK CANIM PAZARTESİ YAPTIM YA BAŞKA YOK
AYNIYIZ DESENE:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?