Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

melike hoşgeldin canım.dün seninle görüşemedik yaaa. iyi kayınbabanlar gitmiş çok sevindim canım. bi kaç gün balayı yaparsınız artıkın

ayyy hiç sorma canımcım bakarım bakmasınada işte insan evde rahat olamıyo odamız olsada her ne kadar sölemesi ayıp....
bugün eşime demiş ki kızımdan cok memnunum çok güler yüzlü merhametli demiş öbürü yani eltim bize böle yapmazdı burda cok rahatız çok ii baktı allah razı olsun deyip dua etmiş...
dedim iyi bariiii çünkü o gecen geldiginde dediki kızım ikinizde aynısınız baba dedim nasıl aynıyız o asık suratlı ben güzler yüzlü.....canım sıkılmıştı
o günde onlardaydı geldigi gün eltim baslamış kayınıma dır dır etmeye neyse allahım bilsin kulu bilmesede olur.....
sınavım oldugu halde üstüne kayınımlarda geldi cümbür cemaat hep burdaydılar :gitme:

DıŞarıda ben yİyecek bİŞİ bulamıyom yaa pek fast food zatİ sabah ÖĞlen akŞamda ev yemeĞİ İstİyorum emme onuda herzaman yapamıyoz yaa tatlım

ben sürekli ew yemei yiyorum zaten.
şirkette de öle.
ewimiz de hiç yemeksiz olmaz
ama alişveriş yapicam bugün.dişarda yicez o yüzden.
arkadaşlar sakin hamburger yeme dio
ama ben çok ösledim hamburger patates yemei yaaa:umursamaz:

kız adetmi kaldı delüüü bugün 14. Günüm oldu. Karnın ağrıyorsa sinyal veriyor olabilir canım. Aman kist mist olmasında

anaaaaaaaaaaaa okaaaaaaaa oldumu ben daha olmadım ya yenide yeni oldun gibime geliyoo yok canım kist değil galiba kistte çünkü ağrım çok oluyoo bide akıntım olmuyo ozman şincik akıntım var bide ağrı dediğim sanki karnımın alt tarafında basınç varr

hee işte ben de hamburger hiç yiyemiyorumm

sen test yapmadin mi şekercim daha?

KIZ BEN YAZ KIZ ÖYLEYİM ZATİİ BENİ Bİ GÖRSEM ÇAPULCU GİBİ ÜST ÜSTE GİYİNİYOM :roflol::roflol::roflol:
BÖYLE OLMAMA RAĞMEN GENEDE ÜŞÜTÜYOM:lepi:

anam sanki beni anlattın. kız burda hava sıcaktı herkes askılıya başladı ben kışlık kazakla geziyordum. kaydirigubbakcemile3 ama işin ilginci çokta hasta olurum onu anlamam :sm_confused:

senin kırmızılar geliyor o zaman. canım yaa yumurtlamaya kadar zaman çabuk geçiyorda sonrası geçmiyor sorun orda. ondan önce kafa rahat relax relax geziyoz ammaaaa yumurtlama nasıl bitiyor otomatiğe bağlanmış gibi vücut saati başlıyor. ve beyin tamamen bu kanala yöneliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…