Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kislar ben gider artik..

mirage cumayi bekle diom ben fikrimce,içimden öle geçio :)

ii akşamlar hepinise,yarin sabah görüşürüs kismetse

slm canımcımmm iyiyim walla sekerim dolanıyom napim yaa sen napıyosun nasılsın bidenemmmolumunekankayizsmileŞeniz
bende iyiyim bidanem napıyım canım ya evdeyim işlerimi bitirdim geldim sizlerden ayrı duramıyorum kiŞeniz
ÇİÇeeeeeeeeem hoŞgeldİn

pelÜn hadİ bİtİrdİn İŞlerİnİde gÖzÜn aydın

evet serabım bitirdim işlerimi cabuk cabuk yaptım geldim kuşum-tatlicadiarzu-

kıs melike görüşemios dion
2 gün uğruon topiğe
sora uçuon heç uğradığın yok
ama hep sitedesin :umursamaz:

ayyy cicegem hiç sorma kayınvalide kayınbaba yanımda oldugu için uzun uzun kalamdımki baktım çıktım zatne sınav sorularını kontrol ediyom diye giriyodummkaydirigubbakcemile3
anam anlamazlar ki kk da oldugumu korkudan ölüyodum walla ama şimdi burdayım kusum geldimmmm canommmmmmŞeniz Şeniz Şeniz

cicegim bizde seni özledik sabah görüşemedik bebem... öglene dogru geldim ama sen yoktun canım nasılsın ?

bende iyiyim bidanem napıyım canım ya evdeyim işlerimi bitirdim geldim sizlerden ayrı duramıyorum kiŞeniz

evet serabım bitirdim işlerimi cabuk cabuk yaptım geldim kuşum-tatlicadiarzu-

sefalar getirdin canımcım aynen walla kocişi göreve yoladıgımda oturduydum hala burdayımmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:lepi:

cicegim bizde seni özledik sabah görüşemedik bebem... öglene dogru geldim ama sen yoktun canım nasılsın ?

canım sabah kalkınca giriorum sora ilacı içince tekrar yatıorum
yemek yemeye kalkıorum.heç dermanım olmuuo artıkım.ya ilaçtan yada hamilelikten bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…