Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ahhh cnmm benimmmmmm bennn ne 35 günler geçirdimmmmmm test yapsana biiii 3 ay olmadığım oluyodu kız benim sölediydim ya sana bekle bence 40 günn sonra ama ilk test yapp varsa çıksın yoksa ararsın n
olsa doktor görürdü die ümitlenmedim bu ay hiç o nedenle yapmadım test canım doktor 35. günde ara yada uğra söktürücü weriim demişti ondan sordum

olsa doktor görürdü die ümitlenmedim bu ay hiç o nedenle yapmadım test canım doktor 35. günde ara yada uğra söktürücü weriim demişti ondan sordum

cnmm ümitlenme yinedee belki geç döllenmede olurr senn bi idrar testi yap sabahh çıkmassa ya dr yi ara yada uğraa uygun olduğunda çünkü o soruyo test yaptınmı die

serabım bende yarın dr gıdıyom kuzuu kız kaçta gıdıyom denk gelseydık yaaa...ben 9:40 da ...ya aynı doktora gıdıyok denk gelemıyok sınır oluyomm yaa...

canım ben akşam 6.20 geçeye aldım sabah erken gidemem işten zor bu ay ama bidahaki ay alırım hee sonrada kayfaltı yaparık

olur bana uyar valla:))
sabah gidildiginde dha az bekllenıyo o edenle erken aldım gıdecegını bılsem geç saate alırdım yaaeşlerimiz bile tanışırdı

serabum
incir yemekle bu kürü uygulamak aynı diil
kürün etkisi daha çok aynen böle uygula canım

karanfili de çayının içine at
günde 2 fincan çayına atsan yeter

karanfilin faydaları arasında varmş.kolay hamile bırakıomuş
bu siteden öğrendim.sorada araştırdım

kıslar ben heç iyi değilim
yaa artık ilaçtan olduğunu düşünmüorum
mide bulantıları başladı
olmuo diodum.ama başladı galiba.kusmuorum ama içim alt üst oluo

günaydın arkadaslar çiçekcim başlıyor demek ki senın bulantılar normaldir bu zamanlarda sıkma canını gececek inş. isoldecim sen nasılsın bacım

kıyamam ben çiçegime bulantılarımı başlamış onun, kaçgündür burdada denk glemedik bende onu merak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…