Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benim kociş geliyomuş kalkımde yemegimizi hazırlayayım....kendinize çok çok ii bakınnnn minik kuslarım rabime emanet olun saglıcakla kalın yegenlerimizde iyi bakınnn öpüldünüzzzzopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

serapcum incür kürü:kaliteli yumurta oluşumu için

6-7 adet kuru incir yıka
yarım lt kaynayan suya at(klorsuz su olcak)
15 dk kaynatıosun
ılıyınca süz
sabah ve öğle yemeğinden önce iç

zaten 1 bardak kadar çıkıo datlum.yarım yarım içiosun.şifa olsun

birsen sen bu arada çorba tarifini wersene bana nası yapılıyo belkim denerim bugün yarın

verim cnmm ilk başş tavuk suyu hazırlıyosunn evde nasıl tavuk varsa haşlaaa suyu hazır ett o suyu süz sonraa arpa şehriyeyi sıvı yağda kavurcan pembeleşinceye kadr üzerine hazırladığın tavuk suyunu dök o kaynarken kısık ateşte sen derin bi tabağın içine 2kaşık un 2 3 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 yumurta sarısı koyy iyicceeeeee çırppppp hiç parça kalmasın ekşisini sonra ayarlarsın ben ekliyorum daha limonn tadına bakarakk biz ekşi sevıyoz o karışımın içine yavaş yavaş sıcak su dökkiii yumurtlaar pişmesin çorbayın içinde o karışımı yavaş yavaşş et suyunun içine dökk butlardan beyaz etleri didikle birazcık onlarıda koy içine tuzu en son koyucaksın kesilmesinnn çorbaa ateşi söndüreceğin zaman kıvamıda koyu olursaa suyla açrsınn nane yakıyorum benn tuzunuda koy dımammdır

Canım çok sağol not aldım denerim yakın zamanda

ayy patik eski bi arkadaş doum yapmış face de gördüm fotolarını doum fotoğrafçısı tutmuş çok ilginç geldi doğumhanede fotoğrafçı hem güsel hem kötü geldi anlam weremedim ama çıkan bazı kareler çok güsel olmuş fiyatlarına baktım tuslu biras
Ben de alemim yaa doğmamış bebeğe don biçmek derler ya benimki daha tohum bile olmayan bebeğin fotoğrafının derdine düşmek:roflol::roflol:

ejeehehhehhe kız olsn insan meraklanıyoo iştee ay ben istemıyorum öle şeylerrr eşim çeksinnnn yeterr bizi aşar öle işlerrrr hem madden hem manennn bana tersss rajona ters ehehehehe

ejeehehhehhe kız olsn insan meraklanıyoo iştee ay ben istemıyorum öle şeylerrr eşim çeksinnnn yeterr bizi aşar öle işlerrrr hem madden hem manennn bana tersss rajona ters ehehehehe
Bana da garip geldi işte ama çıkan sonuçlar da çok hoş olmuş ama usta fotoğrafçının elinden gerçi ben ona wericeem parayla neler yaparım 500 tlden başlıyomuş fiyatlar

birsen yaa şaka fln 35. gün oldu yaa naapsam ben yarın arasammı doktoru söktürücü wersin? senin başına gelmişmiydi?

ahhh cnmm benimmmmmm bennn ne 35 günler geçirdimmmmmm test yapsana biiii 3 ay olmadığım oluyodu kız benim sölediydim ya sana bekle bence 40 günn sonra ama ilk test yapp varsa çıksın yoksa ararsın n

tamam canım aldım notuu bide karanfille ilgili bişi vardııı kuşum o neydii

Bana da garip geldi işte ama çıkan sonuçlar da çok hoş olmuş ama usta fotoğrafçının elinden gerçi ben ona wericeem parayla neler yaparım 500 tlden başlıyomuş fiyatlar

o 500 milyonu vericeğimm o kadr çok delikk varki cnmmm anlatamam sanaaa varsın fotoğrafçısı profosyonel değilde babası olsnn hem o bedavaaa :roflol:

bal tarçın çörek otunuda dene kız yumurtlatıyo iyi hem incirii kaynatmana gerek yokkk ben yedim sbaahları

ben bi ay hem klomen hem bal tarçın çörek otu yedum ttetete te tam 4cmlik kist yaptı korkuyom şincik doktor civanımı aradım yarın gel dedi göstercem yumoşlarıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…