- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #19.241
ay serap sen süper bi kişilsin yaaaa...
Imrenıyorum sana valla yaaaalkisalkisalkis
Ben de ablayım ama alınmıyorum bende de wardır biras kaydirigubbakcemile3nann bende ablayım öle kuduz muduz demeyın alınıyom bakk
AY Bİ BAŞLAMIŞKEN ÇIKARTIKIZ 1-2 TANE İŞTE:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile
oyle ..bu yolda neler oluyor...hamıle kalıncada korku baslşıyor..benım oglumda ne kanama olduydu ne bıse...hiç oturmuyordum..12 saat ayakta çalısıyordum bıde..bana mısın demıyordu vucudum...hıç yatmadım..dınlanmedım..adılemır kızzz ıkkat et kendıneee..bu gunlerı boş geçirmeyın...
kızlar aklıma ne geldı şinci bılıyonuzmu bebişler oldukdan sonrada nasıl korunucaz bız dıye debelenıcez:roflol:ayy çok komık olcek yaaa
AY Bİ BAŞLAMIŞKEN ÇIKARTIKIZ 1-2 TANE İŞTE:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile
nann bende ablayım öle kuduz muduz demeyın alınıyom bakk
Hee yok ben onu demezdim heralde ayıp etmiş biras canım tatlıdır üşengecimdir sadecevalla benim ablam sen bebek düşünürken bana ne sorman gerekiyosa sor dedim kelin merhemi olsa diye bi cevap aldım onun için allahım tez zamanda bebiş sahibi yapsın anacazımda gitsin baksın ablama bende nezaman nasip ederse annem ozmanda bana yardım etsin
valla benim ablam sen bebek düşünürken bana ne sorman gerekiyosa sor dedim kelin merhemi olsa diye bi cevap aldım onun için allahım tez zamanda bebiş sahibi yapsın anacazımda gitsin baksın ablama bende nezaman nasip ederse annem ozmanda bana yardım etsin
nann bende ablayım öle kuduz muduz demeyın alınıyom bakk
olarmı kız ööle nası bakçan lohusalıkta hem kaynana da yok sende anne lasım
Benim annem 2.çocuu teysem ilk çocuu doğururken 1 ay arayla hamile kalmışlar annem biras erken dourmuş teysem de geç kaydirigubbakcemile3 2 ay araları olmuş
lennnnnnnnnn kuduz dediysem dediğim dediktir demek istedim kötü anlamda demedim çok severim ablamı benn anamdan babamdan çok severim
ohh kuşum dıkkat et...olcak bunlar..ilk 3 ay geçsın rahatlarsın bebeeem..nie asit üretiomuş durup dururken
benimde midem hiç iyi değil
henüz çıkarmadım ama kıyım kıyım mahvetti beni
valla benim ablam sen bebek düşünürken bana ne sorman gerekiyosa sor dedim kelin merhemi olsa diye bi cevap aldım onun için allahım tez zamanda bebiş sahibi yapsın anacazımda gitsin baksın ablama bende nezaman nasip ederse annem ozmanda bana yardım etsin
kuduz abla kuduz kuduz..
benım ablam var..
ama bende bır ablayım...kardesim de var sempatiksalakcinni
serap nie öle dedin şimdi
bide üstüne güldünüz anlamadım yaaaaaaa
nohudun kopyaladığı yazıyı gördüm
nie asit üretiomuş durup dururken
benimde midem hiç iyi değil
henüz çıkarmadım ama kıyım kıyım mahvetti beni
çiçeem ne alınıyon seraba güldüm benserap nie öle dedin şimdi
bide üstüne güldünüz anlamadım yaaaaaaa
nohudun kopyaladığı yazıyı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?