Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay serap sen süper bi kişilsin yaaaa...
Imrenıyorum sana valla yaaaalkisalkisalkis

valla benim ablam sen bebek düşünürken bana ne sorman gerekiyosa sor dedim kelin merhemi olsa diye bi cevap aldım onun için allahım tez zamanda bebiş sahibi yapsın anacazımda gitsin baksın ablama bende nezaman nasip ederse annem ozmanda bana yardım etsin

oyle ..bu yolda neler oluyor...hamıle kalıncada korku baslşıyor..benım oglumda ne kanama olduydu ne bıse...hiç oturmuyordum..12 saat ayakta çalısıyordum bıde..bana mısın demıyordu vucudum...hıç yatmadım..dınlanmedım..
ıhtıyaçta duymadım...yorulmuyordum...inşallah ıkıncıde saglıkla gelır herkeşe..
AY Bİ BAŞLAMIŞKEN ÇIKARTIKIZ 1-2 TANE İŞTE:roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile

sempatiksalakcinni
haydı baslasın en buyuk bebek hareketi o zaman :hooray:

Hee yok ben onu demezdim heralde ayıp etmiş biras canım tatlıdır üşengecimdir sadece

hmm senın abla vahımmış biraskaydirigubbakcemile3

:lepi::lepi::lepi:

HAHAHA ABLAM BANA BEKLE DERMİŞŞŞŞ

nie asit üretiomuş durup dururken
benimde midem hiç iyi değil
henüz çıkarmadım ama kıyım kıyım mahvetti beni
ohh kuşum dıkkat et...olcak bunlar..ilk 3 ay geçsın rahatlarsın bebeeem..

waay ablandada dil fırıncının küreği maşşallah...şakaaaaaa :smiley-cool:

tıpkı aplam...sempatiksalakcinni

serap nie öle dedin şimdi
bide üstüne güldünüz anlamadım yaaaaaaa
nohudun kopyaladığı yazıyı gördüm

LENNNNNNNN OKUMADIN SANDIM BEN O YÜZDEN TEKRAR KOPYALADIM PCDE PROBLEM OLABİLİYO BAZEN YAZDIKLARIMIZ ÇIKMIYO ELİF BANA GÜLDÜÜÜ SANA DEĞİLLL opuyorumnanaktan

nie asit üretiomuş durup dururken
benimde midem hiç iyi değil
henüz çıkarmadım ama kıyım kıyım mahvetti beni

canım şu an içeride yer açmaya çalışıyo bebiş oda böyle sorunlar yaratıyo size yanınıza çok yağlı olmayan tuzlu kraker taşıyın bastırı bide çok su içmeyin birden oda kötü yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…