Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben geldımmmmmmmm....
bebişi mi gördüm çok şükürr çok saglıklı rıskde yokmuş şimdilik..
ilaçlarında kutusu bıtee kadar kullanıcam sonra sadece elevıt e devam edıcem ayy çok sevındırık oldum valla:))
kızlarr içimdekı kereta çok hareketlı yaa içerde attıgı tekmelerı taklaları bı görsenız çok şaşırdım yaa..
ben şimdi hissedemezmişim ama o oynamaya başlrmış içerde kiii öyle bi oynuyokı görmenız lazım çok dygulandım yaa...
ayrıca sanırımmmm kızzz
dr sölemek istemedı cinsiyeti sonra dediki 5 aya kadar kız gıbı görünür sonra bı bakarız pipisi çıkmış falan dedi...erken oldugu için tahmın yurutmek istemedı sanırım....ama ben söyledıklerınden kız oldugunu hissettim...
ayy çok konuştum yınee
yazacak halim yok kopyaladım çiçegem:)

Canım Şu an mıdenın sÜreklı asıt Üretıyo gıbı oluyo Çıbıklı kraker al canım yanma varsada bıraz kavrulmuŞ leblebı ye

selam çıtırlarrrımmm nabersiniz yaa bu aralr giremiyorum yaa ösledim sizi beaa nohutum çok sevindim cnm bizim böcümüz yaramaz olcek annesi baksana şimdiden taklalar tekmeler ayyy yesin teyzesiii onu cnm benim darısı başımıza yaa valla bende çok duygulandım yazdıklarını okuyunca allah hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin seni ve tüm hamiş olanları hamiş olmayanlarda en kısa zamnda bebişlerini içinde olmasını nasip etsin allahhh amiiiinnnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…