Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar gene kist varrrrrrrrrrrrrrrr
yarın sabah alt batın usg çekilecek inş.eriyen kisttir çikolata kisti falan değildir
doktor acil diye not yazdı
rahim filminide istedii dua edinnnnnn bana yaaaaaaaa
allahım hayırlı sonuç nasip etsin
gene tedavi olucam inş.eriyendir inş.

günaydın canlarım.hayırlı cumalarrr. ınşallah Rabbim okuduğumuz duaları en kısa zamanda kabul eder.

canım benim yaaa. inşallah kötü bişey değildir kendiliğinden gidiverir yaa. Rabbimin mucizeleri tükenmez canım. :teselli: :1hug:

serapımm çok geçmişş olsnn bitanemmmm kötü bişi değildir yaaa bgn işe gelemiycen sanırımmmm

canım benimmm üzme o güzel canını nolursun...
inşallah sonuçların çok güzel çıkıcak ve tez zamanda bebğini kucagına alıcaksn...

kızlar midem bulanmıo diodum ya
dün itibariyle çıkarmayada başladım
gerçekten çokkötü bişeymiş
yemek yiyemiorum
iştahım kalmadı kolumu zor kaldırıorum

yemek yiyemiorum

ahh cnm ben sana sölemiştimm dimii ben 1 ay komalık yattımmm hiç bişi yiyemedimm bi portakal onuda dakıdada geri çıkartıyodumm çok zor bişi allahım yardım etsin dua ette 4 ayda geçsinnn benm hala geçmedi bakk

sultancığım sanada günaydınn hayatımm hayırlı cumalar

günaydın canım benim. nasıl bebiş iyimi annesi

yemek yiyemiorum

al işte taze annecik niye bulanmıyor niye bulanmıyor gümbür gümbür geliyor benim yeğenim. ne zaman geleceksin kalp atışları için canım. dikkat et kendine

sultan iyiyizz cnmm çok şükür sen nasılsın moralin düzeldimi

sağol canım benim çok şükür iyiyim. ya sizleri çok özledim ama şimdide sen varsın sadece neyse en azından seninle görüştük. bi çıkarsam dönemem çünkü. canım yaaa senin oğluşun ne boyutlarda şimdi.ellerini falan gördün değilmi

birsencim
ben bide progestan içiorum ya
onuda artık alttan alım diorum
günde 2 kere alttan kullanabilirmiyim aceba korkuorum yaaa
bişi olur mu

oyy kıyamam cnm benimmmm evet bgn kalabalık değiliz serapda doktordaaa inş oda iyi haberlerle gelirler gördükkk cnm ya görmezmiyimmm 177 gr dıı geçen ayın 24 ünde parmaklarını falan gördük herşeyi olşmuş dr şimdilik gelişimi iyi dedii ay cnm yüce rabbim çok büyük minicik bişiydii günden güne ne hala geliyolar allahını saymıyanlarrı ıslah etsin rabbim

birsencim
ben bide progestan içiorum ya
onuda artık alttan alım diorum
günde 2 kere alttan kullanabilirmiyim aceba korkuorum yaaa
bişi olur mu

ayy bitanemm benim hiç bi bilgim yokki o konudaa bi dr ni arasana sormak içinnn ben alltan hamileyken hap koymuştum iltihap için bişi olmaz sanırsam ama senin ilacın hakkkında hiç bi bilgim yok benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…