Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım benim yaa. Rabbimin mucizesi bu. şuna bak yaaa. nerden nereye. bende görürmüyüm acaba. öyle imreniyorum ki. bunları görüpte Rabbime inanmayana bunu salak salak açıklamaya çalışanlara şaşıyorum

sultiş nereye gidiosun yine canım ösletiosun kendini

canım iş beklemiyorki işte. bi yer vardı iptal oldu yoksa çoktaaaan gitmiştim. neyse canım öğleden sonraya kadar burdayım bakalım. ben alışmışım ya çok özlüyorum. akşam girdim kimse yoktu dualarımı okudum işte. o listede tanımadığım kişiler var canım yaa ceylan bi düzenlese iyi olur sanki. ne dersin

görüceksinn tabii cnmm allahım sanada kısmet edicek o günleriii birazcık stresten uzak kalsannn sennn sana çok fayda edicekk kesinn umarım eşinde doğru yolu bulurr kuşumm dualarım seninle ve tüm isteyenlerlee çok zor bi durum çünkü bende çok korkuyodum olmıycak die çünkü

kızlar serapla görüştüm az önce ultrasona girmiş..
sonuçlar için doktoru bekliomuşşş..
Hemorajik kist nedir die sordu bana..
öle yazıomuş galiba..
bende nedemek oldugunu tam bulmadım netten..
şimdi daha ayrıntılı araştırım ..
hepinize selamı var...

evet canım aynen dediğin gibi zaman sabır ve stresten uzak kalmak. ve inşallah en kısa zamanda bebeğim gelecek. isteyen herkesin hemen olsun bekletmesin inşallah canım

sultancım
senin mersine gelme durumun yok mu
görüşürdük senle
hoş ben buaralar çıkamıorum ama
düselince görüşebilsek keşke

aaah canım benim
morali nasılsı
bende bekim nasıl bi kistmiş sen buldun mu bişi

Günaydın kıslaaar
Yaa seraba üzüldüm inşallah eriyen giden bişeydir çok uğraştırmas
Fatoş ararsan selam sööle benden de
tamam canım sölerim...

aaah canım benim
morali nasılsı
bende bekim nasıl bi kistmiş sen buldun mu bişi

sesi ii geliodu ama bilemem yaaa...
doktordan çıkınca tekrar ara dedim..
umarım güzel haberler verir..

Hemorajik kist: Bir kistin içerisine kanama olmasıyla meydana gelen kistlere verilen isimdir.

evet bende böl ebuldum..
ve bunu yaşayanlar şiddetli karın ağrısı çekermiş..
özellikle göbeğin alt kısmında..
üffff bende de var bu ağrılardan..
bu kist bendedemi var acaba???
bi adet olsamda gitsem artık doktora yaaa....

sultancım
senin mersine gelme durumun yok mu
görüşürdük senle
hoş ben buaralar çıkamıorum ama
düselince görüşebilsek keşke

canım öyle zorki. ama çok isterdim seni görmeyi. bu haftasonu eşime diycem mersine gidelim diye ama ancak görümceme falan gideriz herhalde. sende çıkamazsın bu durumda. ki çıkmada zaten sen iyi ol bi daha gelişimizde göbüşün büyür. içinde rahat olur.o zaman görüşürüz.

Günaydın kıslaaar
Yaa seraba üzüldüm inşallah eriyen giden bişeydir çok uğraştırmas
Fatoş ararsan selam sööle benden de

hoşgeldin canım. nasılsın sen ne yaptın hala bekliyormuun canım keşke bi test bişey yapsaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…