Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bencede yigit ali güzel bir isim canım.

bende oğlum olursa ilerde ki sağlıkla gelsinde kız oğlan önemli değil oglan olursa ulaş, kız olursada yasemin isnimi istiyorum:)

aaa ulaş eşimin adı canım. yaseminde çok güzel isim yaaa.gelecek inşallah canım yaaa. inşallaaaah

ne guluyonus gıss
sultan hamılemı ..bilmiyorumkismile zemuszemus

kız isimlerden konuşuyoruz. ama keşke olsa yaaa. ay Allahmı söyletti kııız.

canım 2 defa telde görüştük..
daha sonrada aramadım..
bende buraya gelir die bekliom
SONUÇLARI ALMIŞMI ACABA...gelır bırazdan herhal cnm
ne guluyonus gıss
sultan hamılemı ..bilmiyorumkismile zemuszemus
kız kımse hamiş degıl allah ıylıgını versın:roflol:
kızlar bende kaçırdım galiba hayırlı olsun kim hamile

dılek bı taş attı bende sende atladık hemen asnıl bende kaçırdım herhal dıye düşündüm o oyle yazıncakaydirigubbakcemile3

gısslar dun akşam musafırım varıdı..
kayınvaledem kayınpeder..almanyadan arlkadasları ve 13 yasında oglu...ev curcunaydı yanı...
sabahta komsuma kahveye gıttüm...1 saat oturdum geldım...ve övlenden sonra markete gıtcem gesmeye...gelmek ısteyen takılsıın bana...beraber gıderikk..:icecream:

Hoşgeldin canım
ay hamile muhabbetine çok güldüm yaa

kızlarrrrrrr dualarımı okudummm. hepimizede dua ettiimmm. inşallah kabul olur. Rabbim boş çevirmesin canlarım yaaa

kıslar nete gore yumurtlamam baslasdı ama bızde tıhh yok....eşimin vardıyası sabah 5 te baslıyor...eve akşam 5 gubu gelıyor ama oglan gece 12 ye kadar yatmıyor...
zatten kocış erken gıttıgı ıçınde dayanamıyor uykuya...
bu ayda kaçacak bızım galıba..çalısma yok...don't nein kein

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…