Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet canım dil altından ölçtüm..
ya adetim gelecekmi gelmicekmi bilmiom...
malum düzensiz oldugum için...
ama gecen ay 8nde olmuştm oda ilaçla bu ayada 8 dedim yaf...

canım ateşin bayağı düşük. serapında düşüktü biliyorsun adet oldu. ama benim yüksekti bende adet oldum kaydirigubbakcemile3 yani bu ateş hikaye. ben çok denedim

hoşgeldin melikeciğim. nasıl tadını çıkarıyormusun karı koca kalmanın. hadi bakalım 6 gün kalmış heyecan yok

canım ateşin bayağı düşük. serapında düşüktü biliyorsun adet oldu. ama benim yüksekti bende adet oldum kaydirigubbakcemile3 yani bu ateş hikaye. ben çok denedim

hayırlısı ..
ates çlçmeyı denemedım ben..
ama hayırlısi..bebekler gelsın mı bu ay acep...olumunekankayizsmile
bilmiyom ben.."
.kendımı bebek ıstemıyorum" dıye kandırıyorum...çok streç yapıyorum yaksam...sonrada bebek yokken bılem adet olamıyorum..:gitme:
melıke ben ıyıyım..takılıyorum burda...kaççam bırasdan..çarşuya gıtcem..:icecream:

hoşgeldin melikeciğim. nasıl tadını çıkarıyormusun karı koca kalmanın. hadi bakalım 6 gün kalmış heyecan yok

ayyy hemde nasıl wallaaa cocuk yapıcam diye yırtınmaktan eşimle tadını cıkamamışız keleee hiç sormaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hep öle canımcım gez toz kasavatini dagıt wallaaaaaahihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…