Kadını bende cozemedim açıkçası neyi korumaya çalışıyor yada kimi
Burda aldattığına ben bile yemin edebilirim
Bir ilişki bittikten sonra yaşayan biri olarak yazıyorum anında başka bir ilişkiye geçmekle ben çok büyük hata yaptım o yüzden şu ilişkinizi tamamen aklınızdan kafanızdan çıkarın. Hayatınız biraz stabil olsun sonra o sakin kafayla yeni birini tanımaya yeltenin. Daha sağlıklı olur.
Senin için en hayırlısı önüne bakmak. Söyle düşün uğraştıkça yeni dert vericek sana ama emin olup arkana bakmazsan bi miktar üzülür önüne bakarsın.hahabi de ondan dinleseniz konuşma kayıtlarını gönderecekmiş mail atıyor
Hiç bulaşma bu adama ne olduğu belli değilTehdit etti desem ne diye tehdit edecek bilmiyorum ya diyorumya ikisi de aynı al birini vur ötekine
Çivi çiviyi sökmez bacım çiviyi anca keser söker demeye geldimArkadaşlar konumu biliyosunuz 2 aylık sevgilimi kadının biri gece arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Sevgilim sonuna kadar inkar edip yeminler ediyor hiçbirşey geçmedi aramızda diye. Benden öncesi önemli değil diyorum yine geçmedi diyor inanmıyorum tabi bitirdim kesin sözlerle ama aklıma da takılıyor konuşma dökümünü istesemiydim diye. Net emin olurdum.
Bu arada olayı annemde biliyor çok sinirlendi tabi. Komşunun biri biriyle görüştürmek istemiş annemde görüş diyor. Ama ben hazırmıyım bilmiyorum. Daha olay çok yeni ne yapayım sizce ?
Neymiş neciymiş
Mesleksiz biriyse gitme.
Çivi çiviyi sökmez bacım çiviyi anca keser söker demeye geldim
Ne saçma bi mantık
Bi tipine bak kuzum belli olmaz bazısı yaşını göstermezYok meslekli yaşı büyük geldi 37 yaşındaymış
Aman boş ver ya iki aylık bir sevgiliden ne olur. Ne yaşamak istiyorsan yaşa eskisine takılma.Arkadaşlar konumu biliyosunuz 2 aylık sevgilimi kadının biri gece arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Sevgilim sonuna kadar inkar edip yeminler ediyor hiçbirşey geçmedi aramızda diye. Benden öncesi önemli değil diyorum yine geçmedi diyor inanmıyorum tabi bitirdim kesin sözlerle ama aklıma da takılıyor konuşma dökümünü istesemiydim diye. Net emin olurdum.
Bu arada olayı annemde biliyor çok sinirlendi tabi. Komşunun biri biriyle görüştürmek istemiş annemde görüş diyor. Ama ben hazırmıyım bilmiyorum. Daha olay çok yeni ne yapayım sizce ?
Bi tipine bak kuzum belli olmaz bazısı yaşını göstermez
Aman boş ver ya iki aylık bir sevgiliden ne olur. Ne yaşamak istiyorsan yaşa eskisine takılma.
Yani bi bakaynen bi bakayım bende 31 im az değilim aslında bakalım
Boşanmış ş olduğunu söylemiyor erkeklerYani bi bak
Fakat bu yaşa kadar bekar kalma sebebide önemli biz bayanlar hadi aldatana denk geldiğimiz yada işsiz şiddet eğilimliye denk geldiğimiz için evlenmiyoruz
Ama bir erkeğin bu yaşa kadar evlenmemiş olması şüpheli dikkat et canım
Boşanmış olabilir
Adam yatmış kadınlaArkadaşlar konumu biliyosunuz 2 aylık sevgilimi kadının biri gece arayıp ya o yaşadıklarımız demişti. Sevgilim sonuna kadar inkar edip yeminler ediyor hiçbirşey geçmedi aramızda diye. Benden öncesi önemli değil diyorum yine geçmedi diyor inanmıyorum tabi bitirdim kesin sözlerle ama aklıma da takılıyor konuşma dökümünü istesemiydim diye. Net emin olurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?