Çivi çiviyi söker mi?

İnsanlar sadece telefondan gorusmuyorlar ki. Konuşacak tonla uygulama var. Mesela ben geçen sene uzak mesafesi yasadigim adamlayken yeni sevgili edinseydim ve benden konuşma dökümü isteseydi ona tertemiz bir döküm verirdim. Oysa whatsapptan Skypedan, hem görüntülü hem normal yoldan konuşurduk .
Ayrıca senin durumunda kız da aramış olabilir.
Onlar hattın kaydında çıkmazlar.
Yani dmeek istedigim, kanmak isteyene kanacak sebep çok. Eğer inanmak istiyorsan saçma bir bahaneye sıkı sıkı tutun,inan.
Diğer konuya gelince kim ne derse desin çivi çiviyi söker. Ama başkasının çaktığı çivi değil. Yani komşunun arkadaşı,idi'nin didi'si falan...öyle biriyle tanışmak sanmıyorum bir duygu değişimi yapacak. Ama hoslandigin yeni kişi eskiyi geri plana itmeye yarıyor. Kendimden biliyorum

Nasıl karşıdan gelen aramalar çıkmaz mı? Dediğiniz gibi heryerden olabilir güvenemem haklısınız. Tabiki geri plana atar zaten hoşlanmazsam bişey yaşamamki

Ben de seninle aynı durumdayım üstelik aralarında somut bir şey geçmediğinden eminim ama benimle evliyken başka bir kadına asıldı boşanıyoruz.Surpruz ne biliyor musun? Bu ilk degildi

Ay pardon
Dedim evli barklı kadınım ne sevgilisi yaw Valla güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün

Nasıl karşıdan gelen aramalar çıkmaz mı? Dediğiniz gibi heryerden olabilir güvenemem haklısınız. Tabiki geri plana atar zaten hoşlanmazsam bişey yaşamamki
Neden çıksın ki? Eskiden,faturalar eve geldiği zamanda senin aradığın numaralar mi çıkardı karşıdan gelen numaralar mi???

d
Neden çıksın ki? Eskiden,faturalar eve geldiği zamanda senin aradığın numaralar mi çıkardı karşıdan gelen numaralar mi???

Sanırım haklısınız fatura dökümünde öyle ama detaylı kullanım kısmında gelende gözüküyoe sanırım

O beni seviyordu diyor ama kadın ya yaşadıklarımız demiş tek taraflı sevme durumu varken ne yaşamışlar merak ettim. Ayrıca kadınla birşey yaşamışlar belli kadının 40 yaşında olduğunu boşanmış olduğunu bilmiyormuydu bunları yasarken. Sinir oluyorum böylelerine.

yaşadıklarının arkasında dur bari birde diyorumki benden öncesi önemli değil yine de yok diyor hiçbirşey olmadı senden öncede diyor

yaşadıklarının arkasında dur bari birde diyorumki benden öncesi önemli değil yine de yok diyor hiçbirşey olmadı senden öncede diyor
Valla bilmiyorum bende bosandim ve çocuğum var ve boşanmış kadınlardan farklı bir algı yatarak konuşması hoşuma gitmedi. Eğer öyle olsa kadın yaşadıklarımız demezdi.

Valla bilmiyorum bende bosandim ve çocuğum var ve boşanmış kadınlardan farklı bir algı yatarak konuşması hoşuma gitmedi. Eğer öyle olsa kadın yaşadıklarımız demezdi.

Kesinlikle ben zaten kadına başta laf söyletmedim sevgili olabilirsin ne alaka dedim. Ama sonra kadın arayıp beni birşey yaşamadık benim ona duygularım vardı o da bana iyi davranıyordu bende seviyor sandım. Kadın neden böyle birşey yaparak küçülttü kendini bilmiyorum. İkisi de aynı seviyede anlayacağınız. Kadın mesaj atmış aramış 2 kez cevap vermemiş üstüne gece 1 de arıyor tekrar 2 kez hemde. İkisi de tiksinç gözümde kadının boşanmış olmasıyla zerre alakası yokki. Benim annemde boşanmış bi kadın asla laf ettirmem

Kadını bende cozemedim açıkçası neyi korumaya çalışıyor yada kimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…