Çivi çiviyi sökmüyormuş, kesin bilgi.

Ama cok tatli yazmişsiniiiiiiz.

Sevdıgı ınsanı kaybetmek ne kadar zordur kımbılır , bazı seylerı yasayamamıs olmak

Yorum yazmadan duramadım, bu konuya yazan birkaç kişi beni bilir, baya aynısını yaşadım
Ben çok zorladım, bir şey elde etmek için illaki icrai bir hareket yapılması gerekmiyor bunu anlayamadım.Benim üzerine çok olay oldu, kurabiye yapıp notla kutuya mı koymadım daha neler
1 senelik bitmek bilmeyen türk dizisi gibi oldu
Sevgilisi de oldu konuşmayı unuttum. Defteri kapattım, sevgilisinden ayrılınca o geldi benimle konuştu daha geçen aylar sonra.Kafalar bin beş yüz erkeklerde.
Şimdiki aklım olsa "normal" ilişki kurardım sık sık konuşurdum o düşünseydi gerisini.Bunlar sadece gülmelik kaldı iki taraf için de.
Bence gözden çıkarıyorsan, içinde kalmasın diye söyleyebilirsin.Onun dışında arkadaşlık kurmalısın bence ama aşık olduğunu belli etme, flörtleş sadece.
Erkekler ilan-ı aşk eden kadından korkuyolar bence, e biraz haklıydı benimki

İlk adımı sen atma bence ben hayatımda bir kere bu hatayı yaptım ve bin pişman oldum.Bu şekilde onu kaybettim.Ilk adımı attıktan sonra dengeler değişiyor bilmeni isterim o adımı attıktan sonra her nazını cekeceksen yapabilirsin ama unutma ilk adımı sen atarsan iliskide her türlü adımı ilk senden bekleyecek ve kendini senden daha yüksekte görmesine neden olacak.Ben mesela ilk adımdan önce ulaşılmazdım onun için her şeyi yapardı ama aramız bozulduktan sonra ilk adımı ben attım ve adam ondan sonra 360 derece dondu aldatmaya kadar gitti düşün egoya bak.

daha bikaç ay olmuş. biraz zaman ver kendine. eğer gerçekten olmayacak bi işse ve adamla karşılaşıyosan devamlı söyleme. ama söylemek rahatlatır bi daha nerde görcem diyosan söyle.

Ama biz zaten iletişimi kestik aylar önce. Kaybedebileceğim bir şey kalmadı. Zaten yüzde yüz beni istemeyecek. Ben sadece içimde kalmazsa unutmam daha kolay olur mu acaba diye düşünüyorum.

hiç sorma bende dün buna benzer bir konu açtım evet demediler ya taktık onlara arkadaşım bir kere kalp çarptı ondan dolayı vazgeçemedik bir de sen dua et aynı ortamda değilsin bende bekliyorum ki başka biri kalbimi attırsın yoksa benimde işim zor bak ben önce istemiyordum geldi allem etti kullem etti sevdirdi bir gün ilgi gösterdim ertesi günü gitti...bende bozuntuya vermedim çaktırmıyorum sevdiğimi istediğimi belli etmiyorum bunların hepsi boşluktan...senin karşına çıkanlar kalbini attıramamış bekle zamanımız var başka biri kalbini attırana kadar şimdilik böyle .....sen birde aynı yerde değilsin dua et.sevgiler

Ama biz zaten iletişimi kestik aylar önce. Kaybedebileceğim bir şey kalmadı. Zaten yüzde yüz beni istemeyecek. Ben sadece içimde kalmazsa unutmam daha kolay olur mu acaba diye düşünüyorum.
Ben olsam söylerdim. Söyledim de zaten. Söyleyince garip bir şekilde rahatlama geliyor olmasa da sallamamaya başlıyorsun ve unutuluyor. Mesele içinde tutmak sanırım. Bence söyle netleştir ve başka birine şans ver. Bir kadın eğer isterse bir adama çok kolay ısınır. Kafanda bitir yeterli.

Sizinle benzer birşey yaşamışız. Ne zaman unutacaksınız biliyor musunuz? Kalbiniz aslında sadece size ait orada bulunan herkes misafir ve emin olun birgün geliyor ve ona ayrılan süre bitiyor. Efsun bozuluyor. Öylesine bir insan oluyor.

Keşke o an gelse. Ya da ne zaman biteceğini bilebiksek. Zaten çok heyecanlı ve tutkulu bir insanım, aşık olmak hiç iyi gelmedi bana. Ne kadar çok seviyormuşum meğer onu.

Keşke o an gelse. Ya da ne zaman biteceğini bilebiksek. Zaten çok heyecanlı ve tutkulu bir insanım, aşık olmak hiç iyi gelmedi bana. Ne kadar çok seviyormuşum meğer onu.
Aylarca leyla gibi gezdim ortalıkta. İşin garibi asla uygun da değiliz. Ama sağlık olsun. Eğer onu sevmeseydim büyüyemezdim...
)
Size armağan ediyorum.

Öyle olmuyor işte istenmeyince daha çok canın yanacak daha çok bağlı hissedeceksin kendini şimdi de yok zaten hayatımda nasılsa demek çok düz mantık bi düşünce tarzı.Bir de ben %1 ihtimal de olsa eğer olursa olabilecekleri söyledim karar senin.

Söyleyemeyip platonik takıldıkça daha çok büyüyormuş o duygu, öyle okumuştum bi yerde. Aşkın hiddetleniyormuş şiddetleniyormuş öyle bi şeyler oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…