Çivi çiviyi sökmüyormuş, kesin bilgi.

Özgüveni batsın pis herifin

Olabilir valla, ya geçen norveçli bir balıkçıyla tanıştım. Türkiye'de norveçli balıkçı buldum

Adam da huri gibiydi kızlardan daha güzeldi daha ne diyim ama benim gerizekalı kalbim bula bula o ruh hali dengesiz stabil salağı buldu

"hiç itiraf etmedim.

hiç itiraf etmedim.

hiç itiraf etmedim........."

Yukaridaki cumle var ya... Onun tarafindan reddedilmekten cok daha fena bir sey.

Yerinizde olsam BIR DAKIKA DURMAZDIM.
Sonucuna katlanirdim ama ITIRAF EDERDIM.
EN CANDAN. EN GONULDEN. KLISEYE KACMADAN.

Ben tek taraflilik uzmaniyim. Uzak mesafeli tek taraf benden sorulur. Bakiniz:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uzaktan-sevmekle-hukumlu.925090/

Yalniz sunun altini cizeyim. Eger ki tek tarafli sevmeye girisecekseniz mutluluga elveda diyeceksiniz.
Ama bu ekolde hissettiginizi HIC KIMSE size hissettiremeyecek. O denli siddetli duygular hissedeceksiniz.
Bir sey daha: Asla bize mantikli olanina degil kusurlu olana asik oluruz. Aslinda O kusurlu sahis, bilinc altimizda, anne babadan kalma bir takim ebeveyn yetersizliklerini temsil ediyormus. o yuzden buyulenmis gibi severmisiz. Psikolojide boyle bulgular varmis. Kaynak bulunca aktaracagim ama ne yazik ki Ingilizce olacak.

Aahahhaha neeeeeeeee

Yok vallahi, ben universitede p.clerden hoslaniyordum, okul bittikten sonra oturakli, agirbasli heriflerden hoslanmaya basladim.

Bugunlerde ayilip bayildigim bu tombis gobek de tanistigimizda bana demisti ki, ben cok efendi bir adamim

Benimle konusurken pek efendi, pek kibar ama diger heriflerle bir araya geldiginde ayi ayi kufurlu kaba saba konusuyor

Bu herifte de sacmalama potansiyeli goruyorum ama . Iki ilgi gosterince poposu kalkti, havalara girdi. Butun gerizekalilar beni mi buluyor agzina s...yim

Hehe kız deme öyle ya :) erkekler arkadaşlarıyla takılınca içlerinden daha acayip şeyler çıkıyor açıkçası

Ben de hayatımla ilgili diger konularda mantıklı hareket edebilşyorum ama konu aşk olunca tam bir gerizekalıyım. P.çlerden agzım yandıkça daha da p.çini buluyorum. Bu da bir kısır döngü galiba. Sonra da fal baktırıyorım. Sonra stalk. Sonra gözyaşı ve kapanış :)))

Yeni falcı keşfin var mı kız?

Ben de aynı döngüde yaşıyorum çaktırma kankaaaaaaa

Bu ekolün bir parçası olmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim

Ama olmayınca olmuyor napalım. Yüzde yüz reddedecek zaten eminim, en azından içimde kalmasın ne diyim.

Gönül güzellik dinlemiyor, bizde uyandırdığı hisler önemli :)
Bir arkadaşım vardı, yakışıklı, bebek yüzlü tipler çok ilgisini çekerdi ama evlendiği kişiyi gördüm pek öyle değil, bir de zekadan çok etkilenirdi muhtemelen öyle birini bulmuştur sanırım (kendisi de akrep)

Dediğim şeylerin etkisi de olabilir ama sanki denemeden, üstüne gitmeden rahatlamanız zor gibi geldi :)
Hayatınıza girenler de doğru kişi değillermiş ondan çiviyi sökememişler...

Aslında önüm gayet net, adam sevmiyor. Adımı hatırlamıyordur bile muhtemelen
Ben son konumda bu durumumdan bahsettim. Adamın saçma bir kız arkadası varfı ama benim bildigimi o bilmiyordu.
Ben de koydum elimi tasın altına, yazdım. O da yazdı. Gayet de hatırlıyor adını merak etme:) görüştük. 2 gğn sonra o kızdan ayrıldı. Ha bana da yar olmadı orası ayrı. Olmayınca zaten olmuyor, önemli olan içinizde kalmaması. Dünyaya bşr kere gelşyoruz

Norvecli balikci boyle tatli miydi

Bu adamlar başka bir kadınla evlenene kadar da unutulmuyor genelde. Umudu tamamen kesmek lazım unutmak için. Çünkü bu tipler sevmese bile arada severmiş gibi yapıp, "ayyy sanki döncek mi ne" dedirterek yaşıyorlar. Adamların yaşamak için motivasyonu bile bu olabilir.

yok adamlar biz kadinlarin milyonda birini dusunmezler iliskiler hakkinda. Hissizler demiyorum ama uzerinde boyle kafa yormazlar.
Var ya da yokuz onlar icin... biz destan yazarken onlar hayatlarini yasamaya bakiyorlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…