Özgüveni batsın pis herifinBence bu adamın özgüveni çekmiş sizi :) Beğenilen kolay etkileyen biriyim normalde ama bu adamda olmadı demeniz, bir de görünüş olarak da yorumunuz bu durumdan çok etkilendiğinizi gösteriyor bana işin alt kısmında, ego da olabilir ama olgun bir duruş havası da veriyor insana, bu kişiyi kazanmak istiyorsunuz. Tabi sadece bu durum değildir ama etkisi az değil gibi geldi bana :)
İyi akşamlar herkese.
Ben artık işin içinden çıkamıyorum sanırım. Tecrübeli insanlara sormak istedim.
Hayatımda bir kere aşık oldum. Bunu yeni yeni itiraf ediyorum kendime. Yani aşık olduğumu asla düşünmezdim, ama aşıkmışım anladım.
Aşık olduğum kişiyle hiç sevgili falan olmadık. Evli değil siz sormadan söyleyeyim. Tek sebebi var, uzatmak istemiyorum, beni sevmedi. Benim ona aşık olduğumu bilmiyor, tahmin ediyordu belki ama hiç itiraf etmedim.
Kendisiyle iletişim kuruyorduk ama sevgili değildik. En son ben beni sevmeyen, önemsemeyen bu insanla daha fazla iletişim kuramayacağımı anlayıp birkaç ay önce iletişimi kestim. Onu stalklamıyorum, sadece üç kere baktım aylardır o da yaşıyor mu diye..
Bu birkaç ay boyunca o kadar çok insanla tanıştım ki. Bakın, mantıksal açıdan çok daha iyi insanlardı. Çok daha yakışıklı, çok daha varlıklı, kültürlü, eğlenceli vs. Ama lanet olsun, ben bugün yine aynı yerdeyim. Hiç biriyle olamadım, sevemiyorum istemiyorum.
Sadece onu istemiştim ama o beni istemedi. Neyse bunu kabullendim ama ben onu nasıl unutacağım? Bunun cidden yolu yordamı var mı? Ne zaman onu unutup hayatımı sevip sevildiğim biriyle yoluna koyabileceğim?
Ne yapmalıyım? Bir arkadaşım onu sevdiğimi söylemediğim için içimde kaldığını söyledi. Ben normalde asla söyleyemem ama bitecekse, işe yarar diyorsanız onu bile yaparım. Lütfen yardım edin.
Misscim ben seni çok seviyorum hehe ne alakaysa böyle giriş yaptım :) neyse yani senden o kadar çok enerji alıyorum ki p.çleri hep dize getirirsin gibi hissetmiştim yani hep p.çleri sevip onları dize getiriyormuşsun gibi bir hava var :)
Hehe kız deme öyle ya :) erkekler arkadaşlarıyla takılınca içlerinden daha acayip şeyler çıkıyor açıkçasıAahahhaha neeeeeeeee
Yok vallahi, ben universitede p.clerden hoslaniyordum, okul bittikten sonra oturakli, agirbasli heriflerden hoslanmaya basladim.
Bugunlerde ayilip bayildigim bu tombis gobek de tanistigimizda bana demisti ki, ben cok efendi bir adamim
Benimle konusurken pek efendi, pek kibar ama diger heriflerle bir araya geldiginde ayi ayi kufurlu kaba saba konusuyor
Bu herifte de sacmalama potansiyeli goruyorum ama . Butun gerizekalilar beni mi buluyor agzina s...yim
Hehe kız deme öyle ya :) erkekler arkadaşlarıyla takılınca içlerinden daha acayip şeyler çıkıyor açıkçası
Bence de canım ondandırKime ilgi gostersem sacmaliyor vesselam. Benim tarafimdan begenilmek kolay degil tabi
Ben de hayatımla ilgili diger konularda mantıklı hareket edebilşyorum ama konu aşk olunca tam bir gerizekalıyım. P.çlerden agzım yandıkça daha da p.çini buluyorum. Bu da bir kısır döngü galiba. Sonra da fal baktırıyorım. Sonra stalk. Sonra gözyaşı ve kapanış :)))Ben körkütük aşk taraftarıyım, huzuru seçmek bana göre değil pek
Bugünlerde ayılıp bayıldıüım adamda da gerizekalı çıkma potansiyeli görüyorum açıkçası bundan da bir b.k olmayacak gibi ya neyse hayırlısı
Ben de hayatımla ilgili diger konularda mantıklı hareket edebilşyorum ama konu aşk olunca tam bir gerizekalıyım. P.çlerden agzım yandıkça daha da p.çini buluyorum. Bu da bir kısır döngü galiba. Sonra da fal baktırıyorım. Sonra stalk. Sonra gözyaşı ve kapanış :)))
Bu ekolün bir parçası olmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim"hiç itiraf etmedim.
hiç itiraf etmedim.
hiç itiraf etmedim........."
Yukaridaki cumle var ya... Onun tarafindan reddedilmekten cok daha fena bir sey.
Yerinizde olsam BIR DAKIKA DURMAZDIM.
Sonucuna katlanirdim ama ITIRAF EDERDIM.
EN CANDAN. EN GONULDEN. KLISEYE KACMADAN.
Ben tek taraflilik uzmaniyim. Uzak mesafeli tek taraf benden sorulur. Bakiniz:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uzaktan-sevmekle-hukumlu.925090/
Yalniz sunun altini cizeyim. Eger ki tek tarafli sevmeye girisecekseniz mutluluga elveda diyeceksiniz.
Ama bu ekolde hissettiginizi HIC KIMSE size hissettiremeyecek. O denli siddetli duygular hissedeceksiniz.
Bir sey daha: Asla bize mantikli olanina degil kusurlu olana asik oluruz. Aslinda O kusurlu sahis, bilinc altimizda, anne babadan kalma bir takim ebeveyn yetersizliklerini temsil ediyormus. o yuzden buyulenmis gibi severmisiz. Psikolojide boyle bulgular varmis. Kaynak bulunca aktaracagim ama ne yazik ki Ingilizce olacak.
Özgüveni batsın pis herifin
Olabilir valla, ya geçen norveçli bir balıkçıyla tanıştım. Türkiye'de norveçli balıkçı buldum
Adam da huri gibiydi kızlardan daha güzeldi daha ne diyimama benim gerizekalı kalbim bula bula o ruh hali dengesiz stabil salağı buldu
Özele gel :)Yeni falcı keşfin var mı kız?
Ben de aynı döngüde yaşıyorum çaktırma kankaaaaaaa
bence daha fazla düşünmeyin. Söyleyin gitsin. Rahatlayın. Önünüz netleşsin :)Bu ekolün bir parçası olmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim
Ama olmayınca olmuyor napalım. Yüzde yüz reddedecek zaten eminim, en azından içimde kalmasın ne diyim.
Aslında önüm gayet net, adam sevmiyor. Adımı hatırlamıyordur bile muhtemelenBe
bence daha fazla düşünmeyin. Söyleyin gitsin. Rahatlayın. Önünüz netleşsin :)
Ben son konumda bu durumumdan bahsettim. Adamın saçma bir kız arkadası varfı ama benim bildigimi o bilmiyordu.Aslında önüm gayet net, adam sevmiyor. Adımı hatırlamıyordur bile muhtemelen
Aslında önüm gayet net, adam sevmiyor. Adımı hatırlamıyordur bile muhtemelen
Ahaha evet uzun sayılmaz. Pis herif hatırlamazsa bi güzel saydırıp kapatırımDefolsun gitsin o zaman cüce çağanoz
(Kesin kısaboyludur bu adam bak burdan hissettim)
Özgüveni batsın pis herifin
Olabilir valla, ya geçen norveçli bir balıkçıyla tanıştım. Türkiye'de norveçli balıkçı buldum
Adam da huri gibiydi kızlardan daha güzeldi daha ne diyimama benim gerizekalı kalbim bula bula o ruh hali dengesiz stabil salağı buldu
Ahaha benziyordu buna ama sakalı daha uzundu hippi gibiNorvecli balikci boyle tatli miydi
Eki Görüntüle 1980554
yok adamlar biz kadinlarin milyonda birini dusunmezler iliskiler hakkinda. Hissizler demiyorum ama uzerinde boyle kafa yormazlar.Bu adamlar başka bir kadınla evlenene kadar da unutulmuyor genelde. Umudu tamamen kesmek lazım unutmak için. Çünkü bu tipler sevmese bile arada severmiş gibi yapıp, "ayyy sanki döncek mi ne" dedirterek yaşıyorlar. Adamların yaşamak için motivasyonu bile bu olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?