Çizgi film.

Peki sıkılınca neler yapıyorsunuz nasıl dolduruyorsunuz günü

Sınırlı oldukça bakması güzel olabilir belki ama içimdeki bu hayırı durduramıyorum ya ben kafamda şu var yaz geçsin 24 ay bitecek yazın sokaklarda gezeriz bağ evine gideriz zaten toprak kum vs. Sonra kış gelir o zaman sınırlı izler belki. Şuan konuşmasında anlanasında bir sorun yok çok şükür bizim de arkafaşlarıma göre izlemediği için benim kızım cahil kaldı

Bu okuduklarımla kendimi iyi hissettim çünkü bizde bunları yapıyoruz çok şükür günbazen boş kalıyor o zamanda o takılıyor ama genelde hep bu şekilde bizde de. Bolca kitap okuyorum hep onun seçtiği kitapları bazen hiç istemiyor okumamı o gezerken okuyorum sıkıldığı oluyor. Mesela bu sayede mi bilmiyorum ama şuan anlamsız şekilde kendi kendine bir şeyler söylüyor ciddi anlamsız ama iletişim kurmaya çalışıyor benimle bazen yürü kızım diyorum kendime doğru yoldasın ama bazende işte böyle birileri yüklenince çoğu kişi ben gibi yapmayınca Hıı dediğim oluyor

Evimizde televizyon var haber saatlerinde eşim açıyor bazen bende açıyorum arada göz atıyor kızım ama özellikle çizgi film açmak bana uygun gelmiyor.dediğiniz gibi kitap okuyoruz bol bol. Kitap okumak dışında neler yapıyorsunuz peki nasıl dolduruyorsunuz başka

Dr 2 yasına kadar yasak dedi bize
Aksm kpder kvde var son ses tv acık
İzletmiyorz biz kısalım biraz dedim.
1 yasından sonra izlesin cnm
Yemek nasıl yedircen diyor bana.
İzlesin diyenler cahil cok net!
Bisürü zeka kartları var,onlardan ögrenir renkleri flan meraj etmesinler!

Oyun hamuru oynamaya ne zaman başladı. Ben bunu denemek istiyorum ama korkuyorum acaba yapabilir mi diye? Yani yer mi acaba zararlı olur mu bilemiyorum hangi markayı kullanıyorsunuz hamur da

Aslında cidden açılsa iyi olacak TV izlemeyen herkese soruyorum tek tek siz napıyorsunuz dşye bu kavanoz da güzelmiş

Saka
El kadr bilse nolcak?Proje mi hazırlıyor,sunum mu yapcak

Hersey yeterince ve dozunda arastirilarak verilmeli cocuga mesela trt cocugun bazi cizgifilmleri guzel.ama disney channel hic izletemiyorum cunku hep vurdulu kirdili cizgifilmlerle karşılaşıyorum.
Bi usb yaptim icine guzel olan animasyon sinema filmlerinden attim hem de beraber izliyoruz guzel de oluyo, telefon ise elbet her cocugun elinde gunluk 1 yahut 1 bucuk saat oyun oynama hakki var gunun hangi ani isterse o bir saati de oyle telefonda.
Hem baskalarina ozenmesin hemde yeterince ve izin verdigimce oynasin

HAzır uzman bulmusken sormak istiyorum izninizle
Tv acmıyoruz evde 4.5 aylık bebeğim
Acıkkende baktırmıyorm.Bu genelde annem gelince bu sekilde.
İlla acıyor,bizde anakucagını ters yone ceviriyorz görmesin diye.
Anne duyuyor sesleri bak dediğimde cok abartıyosn oluyor.
Sesleri duymasının zararları nedir?
Tesekkürler simdiden.

Adım adımı ben aldım ancak maddi sıkıntılar nedeniyle bıraktım ve içeriği bana çok zengin gelmedi fiyatına göre. Bir ay mesela çubukları delikten geçirme var. Biz onu pet şişeye pipet sokma gibi oynadık.
Ben aylık liste yapıyorum neler yapılabilir ve gelişim olarak neler yapabilmeli, ona göre aktiviteler türetiyorum. Her günüm de müthiş zengin geçmiyor ama olabildiğince yapmaya çalışıyorum.

Konuşma zamanı kitabının bu kadar gelşltireceğini asla tahmin etmezdim. Bir de adeda yayıncılık dikkat geliştirme seti 2 yaş şiddetle tavsiye ederim.

Adım adımı tavsiye ederim.
İnanılmaz dolu bir içerik var.
Ben 2 sene aboneydim, bu sene kestim çünkü kreşe gidiyor büyüğü, küçüğü de gidecek.
Benimkiler daima yırttı yedi o kitapları, hiçbir aktivitesini güzelce yapamadık ama ben incelerken müthiş keyif alıyordum.
Ara sıra büyük posterini çıkarır, küçük oğlana sorarım şu nerede, anne ne yapıyor vs diye.
Küçüğümün konuşması, becerileri, algısı falan filan abisi dolayısıyla akranlarına göre fazla gelişmiş vaziyette olmasına rağmen, bayılıyor sete.
Hadi ders çalışalım okula gidelim anne diye getirir kutusunu.
Bir de yemeselerdi iyidi

Oyun hamuru oynamaya ne zaman başladı. Ben bunu denemek istiyorum ama korkuyorum acaba yapabilir mi diye? Yani yer mi acaba zararlı olur mu bilemiyorum hangi markayı kullanıyorsunuz hamur da
Oyun hamuru oynamaya sanırım 1 yaş öncesi başladı daha yürümüyordu. Evet arada ağzına atıyordu oral dönemde bu normal zaten gözetim altında oynuyordu ama ağzına attığında çıkarıyordum hemen. Lets kullanıyoruz içerik olarak temiz olduğunu okumuştum çünkü. Başka markalar da vardır içeriği temiz olarak. Ya da gıda boyası ile evde de yapılabilir .

Küçük aylarda aktiviteleri sınırlı ama 18 aydan sonra fazlaca dolular.
Fiyatları el yakıyor gerçekten, 2 senelik abonelikle uyguna gelmişti 2017 de.
Ama şuan tek set bile inanılmaz pahalı.
Montessori sistemi ile eğitici aktiviteler evde daima yapılabilir, kuş kondurmuyor bu setler zaten.
Çöp diye gördüğümüz her şeyle hayal gücü kullanılarak dünya kadar eğitici gelişim destekleyen oyun kurulabilir.

Olsun en azından konuşuyor az olması önemli değil bence gelişimde bireysel farklılıklar var. İyiki sormuşum soruyu ama etkinlik çler yazılıyor hoşuma gittik TV yi 3 yaşından sonraya bırakacağım sanırım yinede

Evet evde de yapılabilecek şeyler oluyor bazı etkinlikler. Hatta arkadaşım çok erken aylarda üye olduğunda gelen şeyler iki üç elektrik bandı cırt cırt filan oluyordu başka bir markanın kutusuna. Ben de asla o parayı vermem diye düşündüm. Sonra bir buçuk yaş sonrası adım adım setlerini daha dolu buldum afişler , içinden çıkan kitaplar vs öyle üye oldum. Zaten aylık 50-60 liralık kitap alıyordum üzerine ekleyip ona abone oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…