çizmelerimi çıkarayım; sedye kirlenmesin...

gamzeanneolmakistiyor

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
373
52
123
İstanbul
İzlemeseydim diyorum keşke.. izlediğimden beri kendime gelemiyorum. insanlık böyle oluyormuş demek ki.. Allah sabır versin demekten ve dua etmekten başka yapılacak bir şey var mı bilen biri lütfen söylesin. varsa yapalım bir şeyler...... Allah ulaşılamayan maden işçilerinin üzerinden ışığını eksik etmesin

Nasıl bir acı nasıl bir sınav Allah rahmet eylesin demekten başka bişey gelmiyor elden

Bende cok uzgunum inan.........
Dua etmekten baska ne yapabilirizki
Ailelerin halini düşünmek dahi istemiyorum

kamyon kamyon tabut... inanılır gibi değil. gerçekten hakları ödenmez. bundan sonra maden işçilerinin aileleri nasıl gönül rahatlığı ile işe gönderecek babasını,oğlunu,kardeşini,kocasını... bir de örnek olabilecek ocak diye haberi yapılmıştı bu maden ocağının

beni en çok etkileyen anlardan bitanesiydi hıçkıra hıçkıra ağlattı o adamın masumiyeti

bu insanların üzeri kömür karası ama yürekleri bembeyaz o temiz masum yüreğiyle sedyeyi kirletmek istemiyor o durumda bile mahçupluk duyuyor rabbim yardımcıları olsun

gerçekten de beni de en çok bu etkiledi. dünden beri üzülüyorum tabiki ama bu yüreği temiz insanı izleyince hıçkırıklara boğuldum ben de.. hakları ödenir mi bu insanların hiç ? içimi parçaladı of Allah ım. eğer bir ihmal varsa Allah versin onun da cezasını ne diyelim ki

söylenecek söz yok bunun üstüne...sözün bittiği yer derler ya
işte o burası...umarım gerekenlerin de vicdanına dokunur bu cümle...

giden geri gelmeyecek belki çok acı da olsa bu bir gerçek. ama artık hakettiklerini versinler bu insanların. 900 tl ye çalışmak için hayatlarından oldu bu insanlar. bu bir utanç olmalı

onu gorubce yuregim sikisti yandi.siz komur yaniyor saniyordunuz yanan bizdik (madenciler)nasil komur kullaniriz simdi biz hic aklimiza gelnezmi o canlar nasil isincaz onun atesinde.yandi yandi yuregim yandi allah ailelerine sabir versin

ve karşılığı 900 tl... Allah rahmet eylesin

haberde biraz önce madencinin eşini gösterdiler adam marangoz muş yetiştiremediği için maden işine girmiş daha 3 gün olmuş olay olmadan adam kahvaltıda eşine 5 gün bi geçsin oturcak herşey yerine daha düzgün çalışacağım her sabah kaldır beni işe gideyim demiş ama 3 gün gide bilmiş işine iki çocuğuyla kadın bekliyor allahım nasıl acı bu kimseye vermesin hepimizin acısı tek ordaki madencilerin değil

Ağlıyorum saatlerdir Ağlıyorum herkes elimizden birsey gelmiyor ağlama diyor ama ben susturamiyorum kendimi sussam o insanların sesleri kulaklarimda.. hayat ne anlamsizmis ne bozmuş yok sevgilim ile bole oldu annem ole dedi ne gereksiz şeyleri dert edinirmisim allahimm sen iceridekilere dayanma gücü dermani ver kurtar onları allahimm

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne kadar adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz Allah ım. eşine çocuklarına sabır versin Allah. bolluk içinde yaşayıp ta beğenmeyenler de beki iflah olurlar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…