- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
-
270 ölü esleri cocuklari anne babalari.. of soylemek bile cok zor. Insanlar artik eslerinin ölüsunu bile nerde ariycaklarini bilmiyolar. Morgda mi soguk hava deposunda mi yoksa hala cikamadi mi.
Ya adama oglun yasiyo diyolar damadim ortada yok diyo sevincini bile yasamiyo. Ve yapilan tek aciklama ''KADER''
İşte o toplumsal sinif farkının bize dayattigi eziklik durumu. Hicbir milletvekili,müsteşar, yaada bole ensesi kalın adam düşünemez bukadar ince. Iste bu yuzden onlar ölmez hic böyle faciayla anca biz ölürüz madende,askerde, dagda.... allahım gwride kalanlara sağlık dayanacak güç versin. .. vah ki gidene...
İnan gözümden yaş gelmiyor ağlamaktan... Sözün bittiği yer... Rabbim geride kalanlara yardım etsin.Bu saatten sonra milyarlar verseler ailelerin umurunda olur mu? Ben hiç bi zenginin evinden şehit haberi duymadım hep ezilen ölen bizlerden rabbim ailelerine sabır versin dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar
kurban olurum senin çizmelerine...ve yazıklar olsun kı sana canını sedyeden daha degersiz hissettiren ülkeme...
İçim acıyor...
Gözyaşlarım dinmiyor...
Göğsüne kocaman kor düşen anaları,eşleri ve bir ömür baba yolu gözleyecek masum çocukları düşündükçe...
Gün dua günü, gün hayatımızı sorgulama günü..
Rabbim sabır ver sen orda çaresiz bekleyen kardeşlerime...
Rabbim cennetini nasip et bir somon ekmek için gününü geceye çevirenlere...
Duymazsin tabi çoğu bedelli yapar kalanı torpilli. Onlar ac kalmaz, soguktan donmaz, işsiz olmaz, ambulanstaki sedyeyi düşünmez. Annesini kis günü legende çamaşır yıkarken görmez ki bilsin ne zor olduğunu.
Tv de gordugumden beri iyi degilim
Gelemiyorrum kendime
Az once kapattim tv yi
Kalbim izlerken dayanmadi ordakiler nasil dayansin
Çinde de olmustu bi patlama ve 33 isci 64 gun sonra kurtarilmisti sag saglim
Somada tez zamanda kurtarilsin nolur
Annemin sekeri tansiyonu var 63 yasinda sabahtan beri agliyor izledikce. Bide Ordaki anneler babalar napsinAllahim sen yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?