çizmelerimi çıkarayım; sedye kirlenmesin...

Artık ümüt kalmadı arkadaşlar. bu gaz öyle menen bir şeymiş ki 2. nefesi almanıza imkan vermezmiş.kimileri yanarak can verdi kimileri zehirlendiler. hepsi yaktı ciğerimizi ama o yaralı kurtulan kardeşim. çizmelerimi çıkarayım mı diyen kardeşim.kim seni hakir gördü ,hor gördü? kimler sana yukarıdan baktılar? kimler üstündeki kıyafete baktı,yüzündeki karalara baktı da gözlerine bakmadı,o tertemiz yüreğine bakmadı? nasıl geldin sen bu mahçup haline ki canını unuttun orda da sedyeyi düşünür oldun. hakkınızı helal edin hepimize...

bende manisalıyım.ve bugün buradan bir çok saglık ekibi,erkek arkadasım'da dahil somaya gitti.içeride toplam 1000 kişinin oldugu ve toplam ölü sayısının 500 kişi oldugu söyleniyor.bu gerçek olmasın inşallah.ama cesetleri içeride saklıyorlarmış.
o kadar kötüyüm ki bugün televizyon'dan hep takip ettim.göz yaşlarımla izledim dualar ettim.allahım mekanlarını cennet eylesin.rahmetinle aydınlatsın onları.
hele ki birde bir resim gördüm.orada bulunan biri kaydetmiş resmi.ölen insanları çekmişler.o resmi gördüm göreli kendimde değilim.
allahım bu çok ama çok ağır bir facia..

onlarda o yürek olsaydı bu işçiler emeklerinin karşılığını bu şekilde almazlardı. yazık gerçekten çok yazık... söyleyecek çok şey var ama Allah deyip susuyorum

Çok haklisin çok.. Ne denir kii. Allah görüyor. Eminim hepsinin bir bedeli var. Yaşayıp gorecekler. Biz Allah diyelim susalim. O bilir en doğrusunu nasılsa...

amin inşallah. umarım bu sayılar gerçek değildir.

Çok haklisin çok.. Ne denir kii. Allah görüyor. Eminim hepsinin bir bedeli var. Yaşayıp gorecekler. Biz Allah diyelim susalim. O bilir en doğrusunu nasılsa...

gerçi bizim Allah deyip susmamız bazılarının işine geliyor da.. yapacak bir şey yok işte. bu da bu ülkenin su götürmez gerçeklerinden biri

BENCE doğrudur o rakam çünkü o soğuk hava deposunda sadece 364 kişi varmış ama söylemiyorlar YA SÖYLENECEK SÖZ YOK SABAHTAN BERİ AĞLIYORUM KAHROLDUM YA RABBİM SABIR VERSİN GERİDE KALANLARA ÖLENLERE RAHMET EYLESİN HALA ORADA CAN ÇEKİŞEN VARSA RABBİM ONLARA YARDIM ETSİN ONLARA MELEKLERİNİ GÖNDERSİN ...

Bu saatten sonra ümidim kalmadı benim
Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar vicdansız bir iktidarımız olduğu için utanıyorum.
tiksiniyorum!

Bütün dünya yardım gönderelim dedi hayır dediler.
Şimdi bakan çıkmış saat 2ye kadar ekipler dinlenecek diyor.

Ne dinlenmesi ya! yüzlerce can yerin altındayken neyin dinlenmesi.
Can bu kadar ucuz olamaz!

Ama dilerim daha beterlerini yaşamadan ölmezler.

bunu açıklayacak yürek yok çünkü. çok acı.. ihmal varsa eğer, nasıl yaşayacaklar bu vicdan azabıyla

duygularıma tercüman olmuşsun......

o soru sömürüden,korkudan,bastırılmışlıktan,gerikalmışlıktan soruluyor.
o soru hastanede azarlayan hemşireden,bankada fırcalayan veznedardan,devlet dairesinde yerin dibine sokan memurdan dolayı soruluyor.
Canınızı acıtan o soru işçinin,çiftçinin,köylünün gittigi heryerde hor görülmesi,aşağılanması,ötekileştirilmesi sebebiyle soruluyor..
ALINTIDIR..

Bu seytani taniyorum.....Günlerden bir gün şeytanın yolu bir köye düşmüş.
Keyfi yerinde olan şeytan sırtını bir ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı olan ineğini sağan genç bir kadını uzaktan izlemiş.

Şeytan kadını epeyce izledikten sonra yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının ipini biraz gevşetmiş.

Buzağı bu az ötede annesinin sütünün kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye daha fazla dayanamamış debelenmiş ve boynundaki ip çözülmüş.

Koşarak annesini emmeye giden buzağı süt kovasını devirmiş.

Sağdığı süt ziyan olunca sinirlenen genç kadın eline geçirdiği odunu
buzağıya vurunca yavru yere yığılmış.

Yavrusuna saldırılan inek kayıtsız kalamayıp bir tekmede kadını yere serip öldürmüş.

Uzaktan geçmekte olan kadının kayınpederi, ineğin ´gelinini öldürdüğünü görüp ineği tüfekle vurmuş.

Silah sesini duyan koca , karısını yerde cansız yatar babasınıda elinde tüfekle görünce silahını çekip babasını öldürmüş.

Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen genç adam , bu kadar acıya dayanamayıp intihar etmiş.

Bütün bu olayları bir kenardan izleyen şeytan;

"BU FELAKETİ DE BANA YÜKLERLER, BUZAĞININ İPİNİ GEVŞETMEKTEN BAŞKA BEN NE YAPTIM ŞİMDİ" demiş. (alinti)

Ne yazik ki çok doğru...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dünya öyle acimasiz iste,bizlerde sucluyuz herkes herbirimiz,insanligi düzeltemiyoruz,hep bana demesek keske kimse ac kalmasa yoksulluk olmasa keske bu insanlarin cani ucuz olmasa,zulüm olmasa,Villalarda lüks yasamak icin insanlar sömürülmese pis nefisli insanlar tarafindan,olabilir iyilik olabilirdi dünyada,ama insanoglu doymuyor...
O insanlar o sartlarda calismaya mecburdular,ve bu insanin icini acitiyor,düsünün o sartlar mecburen boyun egiyorlardi,hayat derdine ,yasam mücadelesi ugruna.
Ve bu malesef sonda olmayacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…